Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jablkové řezy - výborné bezlepkové

Hodnocení receptu je 4,6 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 6. 2014 08:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 391 kJ / 2 484 kcal
Bílkoviny47,32 g
Tuky124,51 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 552 mg
Sůl1,52 g
Sacharidy276,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Krájíme druhý den po ztuhnutí.

Řezy jsou měkoučké, nepřeslazené a výborné, od normálních k nepoznání. Dobrou chuť :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitka J.

23. 9. 2018 19:06

Úžasná! Může to má dcera celiak i můj muž mlsoun ;-)! Já bezlepkové mouky míchám - dala jsem Jizerku + rýžovou + jáhlovou. Musím říct, že jáhlová mi jako náhrada lepkové mouky připadá nejlepší.

PaCaOl PaCaOl

23. 8. 2014 11:09

Kvety: takový moučník dělám podobně, piškot, rozdušená jablka s pudinkem a nahoru šlehačku ;-) :-p

Simona Skolakova Simona Skolakova

29. 6. 2014 11:00

Olga:aha,to jsem nevěděla,takže to je bezlepková mouka.;-)díky:-K
Špagi i tobě díky za vysvětlení,už jsem zase moudřejší:-8:yes:

Olga

29. 6. 2014 10:33

Simi, Jizerka je hladká. Bohužel žádnou polohrubou bzlp neznám, pak už jen kukuřičná strouhanka na obalování.

Olga

29. 6. 2014 10:27

Květuš, kokos dávat nemusíš, stačí jen zakysaná smetana-to potom dej dvě. Ale jsou fakt dobroučké, uvidíš:-K:-K

Kvety

28. 6. 2014 14:48

Jsem začátečník v bezlepkovém pečení a hledám recepty. Tento se mně líbí, ale u nás doma bych neuspěla s kokosem. Čím bych ho měla nahradit? Myslím, že dát smetanu bez kokosu nebo jiné příchutě by asi nebylo ono.

spagetka spagetka

28. 6. 2014 12:35

Simona Kucerova: Simi, zkopírovala jsem ti složení Jizerky. Já ji občas ve Zdr.výživě kupuju, pro diabetiky je vhodná. je univerzální, takže stejná.

"JIZERKA . bezlepková směs 1000g - ZLATÁ

BEZ LEPKU. Složení: pšeničný škrob deprotienovaný - vhodný pro bezlepkovou dietu, lupinová mouka, dextroza, zahušťovadlo guma guar, emulgátor sojový lecitin, kyselina citronová, látka zlepšující mouku kyselina askorbová.

100g výrobku průměrně obsahuje:

energetická hodnota 1548 kJ(370 kcal),

tuky 2,1g,

nas.mastné kyseliny 0,5g,

sacharidy 83,4g,

cukry 3,9g,

bílkoviny 3,1g,

sůl 0,1g


Může obsahovat stopy sezamu, oxidu siřičitého."

Simona Skolakova Simona Skolakova

28. 6. 2014 12:07

Olgo zajímalo by mi jaká je mouka Jizerka,zda hladká nebo polohrubá,já jí neznám:-8nebo je to nějaká speciální???;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bezlepkové recepty lupinová mouka recepty jablkove rezy bezlepková mouka jizerka recepty bezlepková mouka jizerka bezlepkové řezy výborné bezlepkové řezy míša bezlepkový moučník řezy s jablky mouka jizerka výborné řezy bezlepkový moučník z jablek bezlepkove moucniky jizerka mouka bezlepkove jablkove rezy výborne rezy z jablek bezlepková mouka jizerka zlatá bezlepkový moučník s jablky bezlepkovy jablkovy moucnik cim nahradit mouku

Suroviny: vejce, voda, cukr krupice, jizerka, olej, prášek do pečiva, jablko, cukr, pudink ananasový, kokos, mléko, cukr, smetana zakysaná, kakao granko

TopRecepty.cz

Jablkové řezy - výborné bezlepkové

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NnW6