Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí žebírka

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 70 min

70 min (70 min příprava)

30. 7. 2014 14:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

31. 7. 2014 19:42

Anna Kocikova: Anička, už nie, bohužiaľ...až na jeseň bude opäť :-);-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

31. 7. 2014 16:28

Terezko,sem s tím krásným masiskem:-p:yes::-K

spagetka spagetka

30. 7. 2014 19:31

To by mohlo být moc dobré, zdroj jehněčího už snad mám, tak uvidím. Zatím uložím :-p:yes:

Ivana Ch

30. 7. 2014 15:04

No musí to být bájo, jehněčí ale už dlouho u nás nebyly ke koupi, jinak jehněčí máme moc rádi. Já ještě víc mám ráda skopový, ale to u nás zmizelo z pultů úplně.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí žebra jehněčí žebírka-recepty jehněčí žebra recept jehněčí recept jehněčí žebra recepty pečená skopová žebra jehněčí žebra na česneku pečená jehněčí žebra recept na jehneci zebra skopová žebra jehneci recepty skopová žebra recept skopová žebírka recept jehněčí žebra skopové žebra recepty na jehněčí žebra jehněčí žebra nejlepší recept pečené jehněčí žebra jehněčí řebírka skopová žebra recepty

Suroviny: žebra, česnek, sůl, olej olivový, tymián, cibule, kmín mletý

TopRecepty.cz

Jehněčí žebírka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pp9z