Kuřecí řízky v navinulém těstíčku,s volským okem
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 097 kJ / 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,27 g |
Tuky | 15,54 g |
Vláknina | 6,67 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,22 g |
Sacharidy | 84,83 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 5. 2015 14:00
12. 8. 2014 13:51
6. 8. 2014 19:53
6. 8. 2014 11:36
6. 8. 2014 10:05
tejaja:Terezko,u tohoto rcp jsem použila šťávu ze 2 pomerančů,ale jinak používám krabicovou pomerančovou šťávu.Někdy 50% a někdy 100%,prostě,která je zrovna načatá
Ale chuťově ta šťáva v jídle není poznat,jestli je to z čerstvého ovoce,nebo krabičák
Jinak mimo recept-mám rozmlsanou rodinukdysi by se pro pomeranč pomalu utloukliale dnes si toho v lednici nikdo ani nevšimne
6. 8. 2014 05:45
5. 8. 2014 18:44
5. 8. 2014 17:56
5. 8. 2014 14:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 minutou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 minutou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 4 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 10 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 1 hodinou
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Oblíbené pokrmy z květáku a brokolice
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: navinule maso kuřecí ve volském oku kureci a quinoa dietni ukazka kuřecí maso se sázeným vejce kuřecí řízek s volská oka kuřecí řízek přírodní kuřecí rizek s volským okem navynulé maso krkovičkový řízek v jogurtové marinádě přírodní kuřecí řízek v těstíčku kureci maso s volskym okem kuřecí řízky s pomeranč řízek s volským rybí maso je navinulé prsicka s volskym okem řízek s volským okem
Suroviny: řízky kuřecí, šťáva pomerančová, zázvor čerstvý, hořčice kremžská, strouhanka, solamyl, prášek do pečiva, česnek práškový, sůl, olej, vejce, olej
Kuřecí řízky v navinulém těstíčku,s volským okem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D7AY
9 názorů