Litevský boršč
Suroviny
Porce: 5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 3 820 kJ / 913 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,64 g |
Tuky | 55,90 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,40 g |
Sacharidy | 55,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj mám již roky z nějakého sešitku,ani nevím z jakého.Fotku dodám
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 1. 2017 18:58
20. 1. 2016 10:18
20. 1. 2016 09:56
20. 1. 2016 09:48
http://www.dadalovakucharka.cz/pol/polr0190.html
20. 1. 2016 09:45
20. 1. 2016 09:19
20. 1. 2016 05:35
19. 1. 2016 16:36
13. 5. 2010 13:23
11. 3. 2009 11:52
11. 3. 2009 11:31
11. 3. 2009 11:23
11. 3. 2009 11:20
11. 3. 2009 11:18
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 14 minutami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 2 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: boršť boršč s čerstvou červenou řepou litevská polévka jednoduchý boršč boršč boršč ze sterilizované řepy nejlepší boršč boršč ze zavařené řepy polivka borst boršč s červenou řepou boršč recepty boršč kuchařka pro dceru litevský studený boršč boršč činske zeli levný boršč levné vaření polevky borst boršč z zavařené červené řepy litevská polevka z repy borsc po litevsky-recept boršč recept
Suroviny: zelí hlávkové, brambory, mrkev, celer, řepa červená, klobása moravská, protlak rajčatový, sádlo, smetana kysaná, mouka hladká, pórek, šťáva citronová, sůl
Litevský boršč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkBA
14 názorů