Rychlá pizza (nejen pro Vaška)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 542 kJ / 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,68 g |
Tuky | 37,56 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 379 mg |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 5,21 g |
Sacharidy | 13,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Celý proces i s přípravou a pečením trvá kolem 30 minut!!! Dá se dělat, když přijde návštěva i jen na hodinku a budou nesmírně spokojení a budou vás chválit, je opravdu výborná!
Zdroj: rp. mám od svojí maminky, která ji dělala hlavně na chatě přes celou sezónu.
Já už jinou nedělám, jen třeba obměňuji zeleninu. Včera byla k večeři, tak jsem ji nafotila.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2009 22:45
BIBI,ELIZO!!!zrovna si to prohlížím večer, pizzu mám mega ráda....ted se mi bude jen o tom zdát a možná ani to ne...je možnéé, že náměsičná, si ji půjdu upravit!!! chjooo!!!! kde jste děvušky, když vás vyvolávám!!! Ubrousku prostři se!!!
12. 3. 2009 22:24
Elizo - ZÁKAZ VYMAZAVÁNÍ!!!
12. 3. 2009 22:19
JANI R., neozýváš se, tak já sem tu fotku na chvíli vložím, když už jsem to vajíčko rozklepla .
Snad se Bibinka nebude zlobit...
Bibi, neboj, já to zase vymažu.
Snad se Bibinka nebude zlobit...
Bibi, neboj, já to zase vymažu.
12. 3. 2009 21:11
Bibi a Elizo - prostě super, a když jsem si představila ten mumraj okolo
12. 3. 2009 20:59
Jani, není to fotkou. Mně je vozí tchýně, má nějaký zdroj. Teď jsem jedno vyfotila vedle citrónu, pro srovnání. Manžel říkal: "Hm, nový recept - vajíčko s citónem..." On už se u mě ani ničemu moc nediví...
Takže jestli chceš, vložím Ti sem tu srovnávací fotku a pak ji zase smažu.
Takže jestli chceš, vložím Ti sem tu srovnávací fotku a pak ji zase smažu.
12. 3. 2009 20:40
Elizo, to je tou fotkou, nebo co to máš za krásná červená vajíčka? Já teda mám většinou domácí a myslím, že krásné, hlavně v létě, ale tohle Moc hezké, ale fakt bys to asi měla roznést sousedům, chudák manžel!
12. 3. 2009 17:28
Bibinko, tak jsem dala na Tvoji radu a upekla ještě jeden plech . Ale nevím, kdo to všechno sní, manžel drží dietu, mně s dcerou stačila k obědu jedna třetina prvního (ona svoji porci ani nedojedla, jak je to syté) a jestli se dostaví syn s přítelkyní na večeři k nám, nebo půjdou jinam, to skoro nikdy nevím dopředu... A večer u televize se u nás nejí...
Přinejhorším zbytek zamrazím a bude se hodit jindy.
Dělala jsem jinou náplň, tak ještě pošlu foto.
Přinejhorším zbytek zamrazím a bude se hodit jindy.
Dělala jsem jinou náplň, tak ještě pošlu foto.
12. 3. 2009 14:29
Papriko, děkuji .
Tak já ještě pro inspiraci popíšu náplně - i když je to možná patrné z fotek...
- rajský protlak smíchaný s česnekem, kousky slitého tuňáka v oleji, cibule, sůl
- hotový špenát s česnekem, vajíčka (ze špenátu se jim musí vytvořit postýlka, aby se neroztékala nekoordinovaně ), kousky anglické slaniny, plátky česneku, sůl
-zakysaná smetana smíchaná s bazalkovým pestem, plátky anglické slaniny, zelené olivy, kapary, plátky česneku, kousky balkánského sýra, bazalka
Jedna lepší než druhá, pro zmlsanou rodinu ideální...
Tak já ještě pro inspiraci popíšu náplně - i když je to možná patrné z fotek...
- rajský protlak smíchaný s česnekem, kousky slitého tuňáka v oleji, cibule, sůl
- hotový špenát s česnekem, vajíčka (ze špenátu se jim musí vytvořit postýlka, aby se neroztékala nekoordinovaně ), kousky anglické slaniny, plátky česneku, sůl
-zakysaná smetana smíchaná s bazalkovým pestem, plátky anglické slaniny, zelené olivy, kapary, plátky česneku, kousky balkánského sýra, bazalka
Jedna lepší než druhá, pro zmlsanou rodinu ideální...
12. 3. 2009 14:17
Elizo - tvoje 3 v 1 nemá chybu. Vypadá to úžasně. Asi se inpiruju
12. 3. 2009 14:05
No fakt je, že okraje hnědé nejsou, to je vidět i na fotce. Píšeš "jíst se to dalo" - tak takhle bych to já necharakterizovala. Bylo to výborné!! No a příště to bude ještě lepší, takže v oblíbených rozhodně zůstává. Holt bych měla přemýšlet, když něco dělám...
12. 3. 2009 13:54
Elizo, trochu je mi to líto, že jsi to moc naředila, ale na druhé straně se to jíst dalo a to je důležitéPříště dej vody míň a raději dolej, když bude třeba a nech jí tak 15-20 minut je krásně křupavá a je to, když ty okraje jsou hodně hnědé. Ten zbytek nevyhazuj, udělej ještě nějakou náplň a u TV večer to lehko dojíte. Se zamražením nemám zkušenost, ale spíš nee.
12. 3. 2009 13:37
Tak...mám toho moc srdci...
1) Moc jsme si pochutnali (vlastně -y - s dcerou) , děkuju za recept.
2) Začala jsem nešťastně, protože jsem ke směsi chrstla 4 deci vody podle předpisu na obalu, jenže mi nedošlo, že bez rohlíků to bude řídké. Tudíž jsem musela přidávat mouku, zvolila jsem polohrubou. Dopadlo to dobře, ale těsta mi zbylo ještě na jeden plech.
3) Takže co s tím zbylým těstem? Zmrazit, upéct a potom zmrazit nebo vyhodit? Nejspíš ho vyhodím, pytlík stál jen 14,- kč, ale třeba bych to mohla mít na příště předpřipravené...
4) Z toho důvodu nevím, jaké by těsto bylo, kdybych dodržela původní recept, ale i tak bylo dobré. Jen ho příště budu péct trochu déle, máme rádi křupavější...
5) Fotek jsem přidala vícero, protože ta naše pizza byla v podstatě "tři v jednom". Doufám, že to nevadí..
6) Ještě bodík a jdu uklidit ten zmatek v kuchyni...
1) Moc jsme si pochutnali (vlastně -y - s dcerou) , děkuju za recept.
2) Začala jsem nešťastně, protože jsem ke směsi chrstla 4 deci vody podle předpisu na obalu, jenže mi nedošlo, že bez rohlíků to bude řídké. Tudíž jsem musela přidávat mouku, zvolila jsem polohrubou. Dopadlo to dobře, ale těsta mi zbylo ještě na jeden plech.
3) Takže co s tím zbylým těstem? Zmrazit, upéct a potom zmrazit nebo vyhodit? Nejspíš ho vyhodím, pytlík stál jen 14,- kč, ale třeba bych to mohla mít na příště předpřipravené...
4) Z toho důvodu nevím, jaké by těsto bylo, kdybych dodržela původní recept, ale i tak bylo dobré. Jen ho příště budu péct trochu déle, máme rádi křupavější...
5) Fotek jsem přidala vícero, protože ta naše pizza byla v podstatě "tři v jednom". Doufám, že to nevadí..
6) Ještě bodík a jdu uklidit ten zmatek v kuchyni...
12. 3. 2009 10:03
Směs jsem včera večer koupila v nejbližším obchůdku . Takže co nevidět vyzkouším. U nás musí být vždy kousek s tuňákem a cibulí, dcera jinou nepapá, možná udělám kus se špenátem a vejcem, slaninku... Uvidíme...
12. 3. 2009 09:58
Jéééé Vašku, to jsi mě teda nesmírně potěšil a že jsi jí rovnou vyzkoušel a supr viď. Je to fofr a ještě k tomu dobrej. Na tu chatu ideální, to věřím. Já jí poprvé podle mamky vyzkoušela a už jsem u ní zůstala a jinou nedělám
12. 3. 2009 09:21
Babinko díky. Jano , tak nevím, dostali jsme těsto bez problému. U nás je v každém obchodě. Od sámošky, až po krámečky malých soukromníčků. Asi záleží na dodavateli, poptávce a nabídce. HAMTY, HAMTY. Abych měl víc než tamty, tak jsme koupili 3 pitlíky pro nás a i 1 pro dceru. Už jsem to vyzkoušel a asi u toho zůstanu. V sobotu (zejtra) budu dělat zbovu. Moc spokojený a bude to stále po ruce i na chatě pro nečekanou návštěvu a potřebnou žravost.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 3 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 5 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 16 minutami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 40 minutami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 59 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 1 hodinou
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 1 hodinou
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 2 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 2 hodinami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Blesková tortilla s kuřecím masem: Vyzkoušejte tento skvělý recept podle videa
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: recept na rychlou pizzu testonapicu těsto na picu rychlé těsto na picu rychlé těsto na pizzu testo napicu rychlá pica rychlá pica recept napicu jak upéct picu piza z jogurtu recept na picu recept piza recept na rychlou picu pica bez kynutí pect picu jak dlouho pect picu recept na dobrou picu jak pect picu pizza od vitany
Suroviny: knemix, protlak rajčatový, vejce, kečup sladký, sýr strouhaný, rajče, paprika čerstvá červená, pórek, brokolice, petrželka, žampióny, koření oregáno, cibule, česnek, sůl
Rychlá pizza (nejen pro Vaška)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/G6Gr
35 názorů