Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

12. 9. 2014 00:49

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 913 kJ / 935 kcal
Bílkoviny135,33 g
Tuky25,81 g
Vláknina9,23 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 2,48 g
Sůl6,11 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

http://www.toprecepty.cz/recept/40128-cinska-kuchy...

http://www.toprecepty.cz/recept/40111-cinska-kuchy...

Pokud jste uvařili, jídlo vám chutnalo a napíšete to do komentářů, tak se asi neurazím…

Pokud jste uvařili, jídlo vám nechutnalo, napište to do komentářů; já se neurazím a ostatním tím jen posloužíte…

Pokud se vám recept líbí a dáte mu bod, tak je zbytečné to psát do komentářů…

Pokud se vám recept nelíbí, klidně napište proč. Vaše připomínky zvážím a recept případně doplním, opravím, či vymažu…

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Navir Navir

14. 9. 2014 20:13

Casino milé i nemilé, i když Tebe moc nemusím, MUSÍM uznat, že Tvé recepty jsou :yes: a tento určitě vyzkouším, toto já ráda...

maiva maiva

14. 9. 2014 19:51

Ochutnala jsem několikrát:-p, ale sama nevařila. Mám také obdiv k těm, co čínu umí dobře připravit:yes:+:-D

Eliška Havelková

14. 9. 2014 00:03

To vypadá velmi zdařile - ostatně jako vše autora casino. Určitě by mi to chutnalo. Já se ale o jídla asijské kuchyně nepokouším, protože i s nakoupenými originálními (údajně - nikdy jsem v Asii nebyla, jsou to prostě tzv. specializované obchody) surovinami byl výsledek často velmi diskutabilní a o něco méně často ubohý.:yes::-p

scofiq

13. 9. 2014 22:29

...kdo z čechů umí čínskou kuchyni toho obdivuji - já si netroufám a raději si zajdu k "číňanovi" - hodně odvahy a at se vám daří :-)

Danca Danca

13. 9. 2014 19:50

klicova.marcela : že by "kávová lžička"??;-)

klicova.marcela

13. 9. 2014 18:49

at varim stale nevim co to je zkratka kl.::-!

Ivusa Ivusa

12. 9. 2014 14:44

:-pmňam ....rpr by mi chutnalo...nádherný výtvor a krásná fotka:yes:

Danca Danca

12. 9. 2014 08:55

Za mě :yes:, aspoň teda fotka je úžasná:-*
Čínskou kuchyni (tu "nepočeštělou") miluju, ale sama zrovna moc neovládám. Ať se snažím sebevíc, nikdy to není "ono" :-//

máša

12. 9. 2014 08:43

mňam, to by mi chutnalo.:-p

tejaja tejaja

12. 9. 2014 07:33

Jedla som viackrát, ale sama som ešte nikdy nerobila. Pripravené inými mi to chutilo. :-D;-) Recept bol prekladaný zo slovenčiny?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čínské maso dvou barev maso dvou barev maso dvou barev recept čínská kuchyně recepty maso dvou barev recepty čínská kuchyně vepřové recepty čínske maso cina maso dvou barev smes dvou barev čínská masová směs čínská kuchyně kuřecí maso recept maso dvou barev čína dvou barev recepty na čínskou kuchyni recepty čínské kuchyně recepty maso dvou barev blanšírované maso maso dvou barev čína blanšírované zelí čínské recepty z vepřového masa

Suroviny: játra vepřová, škrob, kýta vepřová, sůl, škrob, vejce, zelí bílé, česnek, víno, omáčka sojová, wei-su, olej, houby, chilli paprika čerstvá, vývar

TopRecepty.cz

Maso dvou barev - čínská kuchyně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nV4p