Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 11. 2014 16:02

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie6 626 kJ / 1 584 kcal
Bílkoviny177,30 g
Tuky84,65 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 1,33 g
Sůl2,95 g
Sacharidy28,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Fotopostup krok za krokem najdete na

http://www.hobbymanie.tv/clanek/znate-je-rizky-nar...

Pokrm připravila Marcela Matyášová, autorská práva vlastní Hobbymanie.tv

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

NejRecept

7. 12. 2014 16:21

frejka55: jak vykrádamé? Hodně receptů je tam napečeno námi a na většinu ať už fotky nebo recept máme dovolení od autorek fotografií ke zveřejnění. Jediný problém byl s řezem macecha, který nám zaslal fanoušek a neověřili jsme si ho jestli je opravdu autorem. Tak nepište že vykradame ostatních. Znáte mnamkyrecepty.sk? Také čerpají z různých zdrojů. My jsme pekařky kontaktovali, zda máme jejich povolení ke sdílení.

jaja

18. 11. 2014 19:48

opravdu dobre moc chvalim ..:yes::-)):-K:-))

janaerikmarie

15. 11. 2014 17:23

Dnes jsme měli k obědu, moc dobré to bylo, bodík letí:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 11. 2014 16:51

Tyto neobvyklé řízky neznám:-8Moc se mi líbí:-K:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

12. 11. 2014 13:53

Zajímavé jídlo, ukládám na vyzkoušení.

hosta hosta

12. 11. 2014 13:15

Moc dobře to vypadá - po letech mi to připomnělo, že kdysi dávno maminka takto dělala řízky z králíka, po osmažení skládala do remosky na sebe, zalila šlehčkou, přidala máslo a pak ještě pekla :-)):yes:

duchacek

12. 11. 2014 10:45

Jardo nic si z toho nedělej hlupák se vždy najde co do všeho šťorá.
Dávám 5 bodíků :-p:-p:-p:yes::yes::yes::yes:

ota

12. 11. 2014 01:06

Vykrádání je bohužel v dnešní době považováno za něco normální, dokonce snad je autor plagiátu "in". Mám zkušenosti ze zaměstnání, kde se někteří jedinci nestydí vydávat cizí myšlenky za vlastní (a hlavně to musí říct šéfovi dříve, než skutečný autor).
Různí autoři také svůj recept rozesílají na různé weby.
Tak stačilo vložit pouze do textu, že ... autorská práva k textu a fotografii vlastní ...
Na fotku pak odkaz uložit, jako na ostatní.
Jinak, když bude chtít nějaký šikula recept "obšlehnout", tak je to maličkost. Lehce změní ingredience, popř. změní gramáž, jako horní vrstvu přidá na plátky nakrájené brambory a pod. A bude hrdý na to, jak a autora doběhl.
Protože se za recepty nic neplatí, může vás pak hřát vědomí, že se recept líbí a popř. chutnal (blafy by nikdo nevykrádal).
Jen dál s dobrými recepty (než se jich zmocní nějaký všeuměl a vydá je knižně a ....).

frejka55

11. 11. 2014 17:34

ota: Ale ne, tady šlo jen o to deklarovat, že text i fotografie jsou autorské, tj. nejsou přebrané z cizích zdrojů. Ale upravíme to, pokud to dělá problém. (Máme v tomto směru špatné zkušenosti např. s anonymním Nejrecept.cz, který vykrádá všechny ostatní...)

ota

11. 11. 2014 17:09

Zůstávám s pusou otevřenou.
Co myslel autor těmi autorskými právy? To snad za to, že si je udělám mu budu posílat autorské poplatky? Kam prosím?
Řízků naruby je tady hafo. Jen rozdíl je v konečné úpravě.

jarda Kadic jarda Kadic

11. 11. 2014 17:09

Recept si ukládám a dávám bodika:yes:
Jinak,myslím,že by měl být zařazen do “vepřové maso“ a ne “jiné maso“;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejrecept řízek naruby zapečený nejrecept.cz zapečený řízek naruby řízky naruby zapečené se smetanou neobvyklé recepty trojobal naruby řízky v remosce zapečený rizek řízek naruby zapečený se smetanou řízky naruby mnamkyrecepty.sk králík naruby řízek obaleny naruby zapékané řízky rizky nar vepřový řízek naruby videorecept rizek naruby zapecene zapékané řízky naruby zapečené řízky z kralika

Suroviny: kýta vepřová, strouhanka, vejce, mouka polohrubá, sůl, pepř mletý, tuk na smažení, smetana sladká, kečup sladký, sůl, pepř mletý, vejce, máslo

TopRecepty.cz

Neobvyklé řízky: naruby a ještě zapečené

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xNQr