Jehněčí karbanátky
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2014 14:57
tejaja: Já tím tvrdým rohlíkem projedu po mase mlínek, aby mě neošidil o maso
18. 11. 2014 13:58
Mletý jehněčí miluju, dělám z něj ráda čevapčiči, to je úplně lahůdkový.
18. 11. 2014 13:54
cathleen: absolútne súhlasím, niet k tomu čo dodať.
18. 11. 2014 13:38
tejaja: totéž jako ty - chci vědět, že jím opravdu jehněčí, máme ho rádi. (Zrovna tak moc nechápu postupy přípravy třeba ryby, kdy ji -naložíme, namoříme, něčím pokapeme atd. - aby nebyla cítit rybinou. Proč tedy lidi kupují rybu?)
18. 11. 2014 13:20
Ja mám práve rada, keď jahňacina vonia a chutí ako jahňacina. Myslím, že každá potravina má mať svoju chuť a vôňu, ktorá sa koreninami má podporiť, nie prebiť. Kupujeme na jeseň jahňa z domáceho chovu už niekoľko rokov a nedám naň dopustiť. Fašírky som ešte nerobila, ale čo nebolo, môže byť. Recept sa mi páči, len namiesto strúhanky sme zvykli akékoľvek fašírky nastavovať namočenou a vyžmýkanou žemľou alebo diétnym suchárom. Ale to je vec zvyku. Díky za recept. Dávam s radosťou 1. bod.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 8 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 9 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 10 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 17 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 7 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 7 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 8 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 8 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 8 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 8 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 8 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jehněčí pečeně krok za krokem: Postup zvládne i začátečník
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí sekaná jehněčí karbanátek jehněčí karbenátky karbanátky z jehněčího masa sekaná z jehněčího masa karbanátky z jehněčího sekaná z jehněčího jehněčí čevabčiči karbenátky z jehněčího jehněči sekaná recept jehnecikarbanatky sekaná jehněčí karbenatky z jehněčího masa jehněčí na sekanou skopové karbanátky karbanátky ze skopového masa jehněčí maso sekaná recept na karbanátky z jehněčího masa karbanatky z jehňat recept karbenátky z jehněčí
Suroviny: maso jehněčí, sůl, pepř, strouhanka, vejce, tymián, česnek
Jehněčí karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/30BQ
5 názorů