Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Exotické jednohubky

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

16. 3. 2009 16:26

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 626 kJ / 628 kcal
Bílkoviny56,25 g
Tuky37,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 2,50 g
Sůl6,25 g
Sacharidy16,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aviaris aviaris

23. 2. 2010 12:51

Moje mama vzdy dava pomazankove maslo. U nas se majoneza/majolka pouziva akorat do bramboroveho salatu :-p

Helena Bečicová

16. 3. 2009 23:41

na stole je to pastva pro oči, přidávám ještě červ. papriku a banán.

ercicka ercicka

16. 3. 2009 20:32

Ja tuto natierku poznam, je velmi chutna a ide tam majolka:yes:, s pomazankovym maslom si to neviem predstavit ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2009 17:55

Majolky®, omlouvám se:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 3. 2009 17:55

Nešlo by místo mjolky použít pomazánkové máslo? Ta Majolka® je většinou řídká.:-? Ale opravdu na stole tohle musí vypadat exoticky a mo hezky.:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jednohubky recepty recepty na jednohubky studená kuchyně recepty jednohubky jednohubky recept na jednohubky recepty jednohubky jednohubky recept zajímavé jednohubky recept jednohubky google recepty studená kuchyně studena kuchyne jednohubky exotické pomazánky zdrave jednohubky recepty studená kuchyně a jednohubky jak udělat jednohubky mungo recept mungo recepty cheesecake za studena pomazánky na jednohubky jednohubky-recepty

Suroviny: sýr tvrdý, česnek, majolka, rohlík, víno hroznové, kiwi, ananas

TopRecepty.cz

Exotické jednohubky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOgO