Tatarák

Jana Remkova Kuchařka:

Hovězí maso 71 názorů

536
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Suroviny

Asi 30 dkg hovězí svíčkové
2 lžíce kečupu
Nyní v akci
pár kapek worcesteru
1 lžička hořčice
Nyní v akci
1 lžička tekutého čili
1 lžíce oleje
cibule
česnek (podle chuti)
1 žloutek
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience vymícháme dvěma vidličkami se syrovým hovězím masem.

  2. Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které si podle chuti můžene ještě očesnekovat.

Poznámka

Jsem si vědoma, že můj tatarák není přesně podle norem, my ho tady tak děláme a na akcích v restauraci u mého syna a zetě se vždy dělal takto a ne podle norem a všichni byli moc spokojeni. Jídlo není vhodné pro děti.

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 420 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tatarák

  • Jana Remkova Jana Remkova

    matej:;-)

    Odpovědět

  • matej matej

    uplná lahudka :-p:yes:proste gusto mnammam:-)

    Odpovědět

  • Michaela Medkova Michaela Medkova

    Tataráček je u nás taky v oblibě:-p:-p:-p,úplně slintám:-8. Česnek dávám až na topinku,cítím tu vůni

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Míša:;-):-)

    Odpovědět

  • Míša Míša

    My ho také milujem, já nepřidávám olej ale červenou papriku a na jemno nakrájenou kys. okurku. Musím se držet abych ho nesnědla sama než ho dám na stůl.

    Odpovědět

  • Stefan Stefan

    Dobrý recept, len sa trošku zabudlo na zomletie, naškrábanie alebo nakrájané na malé kúsočky sviečkovej hovädzej...:-8

    Odpovědět

  • casino casino

    "Tatarák - na vlastní nebezpečí"? Pročpak:-?
    Toto je na vlastní nebezpečí http://www.labuznik.cz/recept/sebevrazda/ ale ještě žiju, ještě dejchám...):-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    savlinka: Díky Jani za foto!! :-D

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    Jani dělám ho úplně stejně;-):yes:dnes byl k večeři;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    sunny.sofi: Děláme ho už léta a taky nám moc chutná;-)

    Odpovědět

  • sunny.sofi sunny.sofi

    I když je tu více receptů na tatarák, tenhle se mi líbí moc, už se těším, jak ho na Silvestra zkusím:-p:-p:-p Bodík je jasný:yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Andy78: díky, to je taková klasika, kterou buď milujeme, nebo holt nejíme;-)

    Odpovědět

  • Andy78 Andy78

    Dělala jsem na večeři :-) byl výborný :-)) :yes: :yes: :yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    suslajda: No, v řezníku se dá koupit v takovém střívku, takže si to doma jen dodělám, jak mám ráda, ale v restauraci se tatarák dělá jen na akcích na přání hostů.

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

    :-Ku nás je normálně jsem ráda alespoň se s ním nemusím matlat doma;-)

    Odpovědět

1 2 3 4 5 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo