Tatarák

Jana Remkova Kuchařka:

Hovězí maso 72 názorů

536
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Suroviny

Asi 30 dkg hovězí svíčkové
2 lžíce kečupu
pár kapek worcesteru
1 lžička hořčice
1 lžička tekutého čili
1 lžíce oleje
cibule
česnek (podle chuti)
1 žloutek
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 36 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience vymícháme dvěma vidličkami se syrovým hovězím masem.

  2. Necháme uležet v ledničce a mažeme na opečené topinky, které si podle chuti můžene ještě očesnekovat.

Poznámka

Jsem si vědoma, že můj tatarák není přesně podle norem, my ho tady tak děláme a na akcích v restauraci u mého syna a zetě se vždy dělal takto a ne podle norem a všichni byli moc spokojeni. Jídlo není vhodné pro děti.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 656 kuchařů a kuchařek


Ohodnoťte recept: Tatarák

1 2 3 4 5 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo