Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatarák

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou řadou surovin od hořčice, kečupu a cibulky až po ty méně tradiční jako jsou chilli, kapary nebo brandy.

Hodnocení receptu je 5,0 (79×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

16. 3. 2009 19:09

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 711 kJ / 648 kcal
Bílkoviny66,46 g
Tuky33,89 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 348 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,18 g
Sacharidy18,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když jsme podle tohoto receptu tatarák připravili, vždy byli všichni spokojeni.

Raději upozorňuji, že tento tatarák není vhodný pro děti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivace64 Ivace64

15. 2. 2018 19:53

:-K:-K:yes:mňam

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 1. 2018 20:57

medanek: :-D:-D:-D:-D:-K

medanek medanek

26. 1. 2018 18:37

Jana Dorazinová-Remková: To by mne také zajímalo Jani :-D:-D:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 1. 2018 13:35

medanek: Jéééé, odkud to foto znám??:-D

medanek medanek

26. 1. 2018 12:41

Jana Dorazinová-Remková: Já děkuji :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 1. 2018 12:20

medanek: Moc děkuji :-)

medanek medanek

26. 1. 2018 12:18

Je výborný Jani ! Samozřejmě dávám bodík a s dovolením přidávám foto :-*:yes::yes::-K

casino casino

25. 3. 2017 21:01

No, už skoro 40 roků nedělám tatara ze svíčkové... :-8
Pro sebe míchám často jenom se solí, pepřem a olejem (žloutkem), ale mančaft si do masa nacpe co je komu libo;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 3. 2017 19:06

jiska: zkusím :-). Díky za tip :-)

jiska

25. 3. 2017 17:23

Zkuste ochutit karí kořením;to je pak pochoutka.

JanaDorazinova JanaDorazinova

14. 2. 2017 13:16

Janča: Rozhodně ano! Já tam dopíšu, že maso by mělo být pomleté, nějak mi to vypadlo :-)

Janča

14. 2. 2017 12:19

Místo oleje dávám žloutky, bez toho to fakt není ono a přidávám najemno nakrájenou cibuli,červenou papriku.Někdo dává i kmín, ale to je věc chuti co má kdo rád za koření.Maso se musí 2-3 umlít nebo naškrábat. Žádné nakrájet na malé kousky!!


:-)

yossi

5. 12. 2016 09:44

Aj ja ho robim tak. Nedavam ale olej a chili ale davam mlete feferony a cervenu mletu papriku. Super recept. :yes:

jana

3. 7. 2016 23:42

vyborne, pripomina mi mou maminku se kterou jsem byla na Vlcine a tatarak byla lahudka

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 3. 2016 19:38

matej:;-)

1 2 3 4 7

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tatarak tatarák recept jak ochutit tatarák domácí tatarák recept na tatarák recept tatarák domaci tatarak recept ingredience na tatarák ingredience na hovězí tatarák recept tatarák z falešné svíčkové tatarský biftek recept jak dochutit tatarák tatarsky biftek recept na hovezi tatarak příprava tataraku tatarak ingredience hovezi tatarak tatarak z hoveziho masa recepty tatarák maso na tatarák

Suroviny: svíčková hovězí, kečup sladký, omáčka worcesterová, hořčice, chilli tekuté, olej, cibule, česnek, žloutek, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Tatarák

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31B9