Hovězí guláš 2
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 239 kJ / 774 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,10 g |
Tuky | 36,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 262 mg |
Sodík | 236 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 12. 2015 15:45
jarda Kadic: teliatko
1. 3. 2015 21:45
Guláš bol dobrý, v podstate nič nové v recepte nie je. Ale v kuchte som robila tak ako vždy, 40 minút ( od začatia syčania ventilu ). 1,5 hod je aj na hovädzie mäso v tlakovom hrnci veľa.
27. 1. 2015 16:22
Dajda: zítra sem dám fotky mého guláše :) dneska vařeno hodinu a půl v papináku a je výborny
27. 1. 2015 14:33
Cucice: V tom mém by rozhodně bylo. Jste si jistá, že Vám poklice dobře těsní?
27. 1. 2015 14:19
Dobrý den, nevím zda 1,5hod dusit v papiňáku není až moc já nechávám 10min od bobu varu ale jinak dochucuji stejně a je moc výborný,Věrka
27. 1. 2015 10:58
Ať si každý dělá guláš jak chce ;) já ho dělám takhle a všichni co ho jedli jsou spokojení
27. 1. 2015 10:57
rulik:Dělám to tak už 2 roky a nikdy to nebylo na kaši.
27. 1. 2015 10:46
petra: Pravdu díš, chlebem je to nejlepší, guláš získá takovou "šlemovitost" kterou aspoň já mám rád.
27. 1. 2015 10:29
Ta doba na papiňák je opravdu moc, pokud mám mladé, kvalitní maso, souhlas s jitkou, že papiňák nepotřebuju. Pokud staré, tak to myslím ani ten papiňák nezachrání. Ale jinak bych to maso v papiňáku dělala max. 35 - 40 minut.
27. 1. 2015 10:28
Obyčejná kvalitní klasika.
27. 1. 2015 10:25
hosta: Naproeto souhlasím. taky jsme dělávala v papiňáku, ale není to ono.
27. 1. 2015 10:25
1,5 hodiny v papiňáku je veľa, to by bolo na kašu
27. 1. 2015 10:04
hosta: No každý to dělá po svém. Já jsem zvyklá na papiňák ;)
26. 1. 2015 22:55
Je-li slušné maso, papiňáku netřeba. A jestli je maso z tažné krávy, ani papiňák to nespraví. Jen budete mít rozpadlé dlouhé nitě. Já než podliji, dlouhou dobu dusím maso ve vlastní šťávě pod pokličkou na malinkém ohni, podlévám až skoro měkké.
26. 1. 2015 20:36
casino: a teď koukám že pod receptem je váš velmi zajímavý komentář :o))) tak teď jsem se hodně pobavila, díky!!! :)))
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 9 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 9 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 14 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 15 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 22 minutami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 29 minutami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 2 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 2 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 2 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 2 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 3 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: hovězí guláš kolik masa na guláš hovězí guláš v papiňáku hovězí guláš recept kvalitni gulas hovězí guláš recepty kolik cibule do guláše kvalitni hovezi gulaš hovězí guláš top recepty hovězí guláš z papiňáku hovezy gulas kolik sadla? tmavý hovězí guláš kolik cibule na gulas jak udělat tmavou jíškou do guláše hovezi gulas v kuchte pečený hovězí guláš v papiňáku kvalitní tmavý gulaš kolik minut hovězí v papiňáku jak usmažit cibulku na guláš recept hovezi tmavy guláš
Suroviny: maso hovězí, cibule, sádlo, paprika sušená sladká, jíška, sůl, pepř, kmín celý, česnek, majoránka
Hovězí guláš 2
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E2Wg
30 názorů