Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené hranolky alias domácí „hrancle”

Hodnocení receptu je 4,8 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 2. 2015 14:34

Suroviny

Porce: 2 plechy

Nutriční hodnoty

Energie5 051 kJ / 1 207 kcal
Bílkoviny24,00 g
Tuky31,20 g
Vláknina26,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 72 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy194,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Můj instagram: https://www.instagram.com/miska.kulicka/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Mar La Mar La

19. 1. 2016 19:54

Děkuji za skvělý tip :yes: Ještě jsem koupila superúžasný kráječ na hranolky od Tescomy (doufám, že nedělám nedovolenou reklamu) a už nikdy kupované hranolky :-p

Kammila

17. 12. 2015 14:38

Mňam :-p:yes:

ZuzanaK

27. 2. 2015 11:32

Merylas: Určitě vyzkouším, díky za tip. A přesně - často na domácí prostě není čas...

Merylas Merylas (moderátorka)

26. 2. 2015 13:00

ZuzanaK: Já preferuji hranolky od Farm Frites, jsou opravdu lepší, než od McCain, někdy vyzkoušejte:-) Ale holt, domácí jsou domácí, ale vždy nemám čas, abych je udělala:-)

novelis novelis

26. 2. 2015 12:34

To vyzkouším - vypadají úžasně! Ještě jsem domácí hranolky nedělala - občas koupím hranolky do trouby, v oleji nic nesmažíme - děti to pak nejedí. Ale tyhle domácí by jim určitě chutnaly - díky za inspiraci.:yes:

spagetka spagetka

26. 2. 2015 12:25

ZuzanaK: Já raději hranolky jiné značky;-). Ale mám prosbu: vaše rádoby skrytá reklama značky je víc než zjevná, prosím, už toho nechte. Dost to skutečně otravuje a moderátorky to příště budou mazat.

ZuzanaK

26. 2. 2015 10:50

Je zajímavé sledovat rozmanitost receptů na domácí hranolky. Taky jsem četla, že po poprášení moukou získají takovou tu kůrčičku, ale ještě nenašla odvahu to zkusit. Přítomnost mouky je totiž přesně to, co mě většinou odrazuje od kupovaných mražených hranolek. Ale když jsem líná, hodím do trouby hranolky od McCain, ty si s domácími nezadají. :-)

senky senky

25. 2. 2015 20:24

S domácí tatarkou je to mana nebeská :yes::yes:

jarda Kadic jarda Kadic

25. 2. 2015 19:37

Dajda: taky peču v troubě:yes:

Dajda Dajda

25. 2. 2015 14:43

Jsou skvělé, jiné ani nedělám. Často s rozmarýnem, ale také s kmínem. Brambory ani nekrájím na hranolky, ale na půlměsíčky, menší na půlky. V horkovzdušné tvorbě jsou hotové raz dva. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domácí bramborové hranolky z trouby domácí hranolky v troubě hranolky domácí výroba domácí hranolky z trouby domácí bramborové hranolky v troubě hranolky v remosce hranolky v horkovzdušné troubě domácí bramborové hranolky vyroba hranolek domácí hranolky do trouby domácí hranolky pečené v troubě vyroba domacich hranolek výroba bramborových hranolku mrazené hranolky v troubě výroba domácích hranolků domácí výroba hranolek domácí hranolky recept domácí výroba bramborových hranolků typ brambor na hranolky jak se vyrábí bramborové hranolky

Suroviny: brambory, olej, petrželka zelená, pažitka, sůl

TopRecepty.cz

Pečené hranolky alias domácí „hrancle”

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0m7X