Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramborový chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 3. 2009 15:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 025 kJ / 2 635 kcal
Bílkoviny76,73 g
Tuky34,82 g
Vláknina24,08 g
Cholesterol 323 mg
Sodík 3,34 g
Sůl8,21 g
Sacharidy491,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zkusila jsem tam dát normální kvásek místo sušených kvasnic no a takto to dopadlo.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

andakomar

11. 2. 2012 19:28

místo polohrubé mouky dávám celozrnnou pšeničnou nebo špaldovou

Boubelinda

7. 4. 2010 13:58

Barboro to byl můj první chleba, takže dopadl jak dopadl. Teď už jsem zkušenější.:-8

Barbora

7. 4. 2010 13:17

:-O to je ale strašný ušák... moc vody nebo droždí, je škaredě propadlej

Jitka

29. 12. 2009 21:32

Bramborový chléb výborný a velice dobrý.:-p Dávám bodík :yes:

Boubelinda

29. 12. 2009 15:15

Drahulin, mám teď novou pekárnu a taky tam ten program sprint není, ale jsou tam dva rychlé: základní rychlý (basic rapid) a délka programu je 2.10 min a nerozlišuje se tu velký nebo malý chléb a super rychlý (ultra fast) délka programu dle velikosti chleba (malý 1,28 a velký 1,38 min), tak třeba ti to pomůže. ;-)

Colombo65 Colombo65

29. 12. 2009 00:42

Problém také bývá v tom, že člověk je potvora zvídavá a nestačí mu dívat se okýnkem co se v pekárně děje a několikrát otevře víko pekárny a dle mého v tom bude ten problém. Zkus to příště vydržet neotevřít dříve, než skončí úplně program pečení - třeba to je tou zvídavostí.;-);-);-)

drahulin drahulin

28. 12. 2009 23:34

Já jsem z té pekárny úplně pitomá.:-O

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2009 23:27

drahulin to bude sprint, od slova sprintovat, takže rychlý program:-)):-D. Já to mám myslím "šnel":-)) česky napsáno;-)

drahulin drahulin

28. 12. 2009 23:20

Boubelindo,co je program Strint?Mám pekárnu 3 dny a tento program tam nemám.Tedy aspoň jsem ho neobjevila.:-8

Paprika Paprika

20. 10. 2009 11:39

Možná to bylo droždím nebo nevhodnou volbou programu. Já mám pekárnu necelý rok a chrochtám si s ní blahem. Začátky taky byly veselé, ale pak si to sedlo. Možná zkuste jako první kupovanou směs na oblíbený chléb. Ta by se měla podařit pokaždé.;-)

Hela

20. 10. 2009 10:47

Jak moc ráda, bych doma měla takový krásný chlebíček, jako je ten vyfocený........ Již dvakrát jsme si koupili pekárnu a pokaždé přišlo veliké sklamání...... Ačkoliv jsem vždy vyzkoušela všechny možné recepty z přiložené kuchařky, tak i z PC receptů, nikdy se mi chleba nepodařil... Z pekárny vypadla cihla, těžko poživatelná i těžko stravitelná.... Naštěstí , vždy jsme pekárnu vrátili do prodejny, bez problémů... A již nemám odvahu jít do třetího přístroje.... Trošinku vám všem ty zdařilé pekárenské výrobky závidím...Ale jinak jsem cukrářka sladkostí znalá, ale v normální el. troubě..... Můžete mi poradit, kde jsem chybovala ??????Děkuji všem a krásný den přeji z Havířovatoprecepty.cz

finneta

23. 3. 2009 09:12

vážně se tento chleba dělá z polohrubé mouky? já dělám vždy jen z hladké. tak nevím. mohli byste mi prosím někdo poradit? děkuji

Boubelinda

20. 3. 2009 19:51

Aha moc díky. Mám totiž půjčenou pekárnu od mamky a ještě jsem s ní o tom nemluvila. Příště zkusím teda jen půlku droždí.;-)

Amira Amira

20. 3. 2009 19:02

Jinak brambory do chleba přidávám taky, nebo třeba jen bramborovou kaši v prášku. Clebík pak vydrží déle "čerstvý" a nedrobí se při krájení.

Amira Amira

20. 3. 2009 19:01

Myslím, že toho droždí je strašně moc. na toto množství mouky úplně stačí necelá nejmenší odměrka, co je u pekárny, tzn. malá kávová lžička. proto je tak moc propadlý.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bramborový chléb bramborový chleba bramborový chléb z domácí pekárny chleba z polohrubé mouky bramborový chleba z domácí pekárny bramborový chléb recept chléb z polohrubé mouky bramborový chléb z pekárny domácí bramborový chléb bramboroví chleba recept na bramborovy chleb bramborovy chleba z pekarny bramborovy chleb domaci pekarna bramborovy chleba z chlebove mouky domácí pekárna bramborový chléb bramborový chleba domácí pekárna bramborovy chleb pekarna bramborovy chleba recept chléb bramborový chleba bramborovy

Suroviny: voda, máslo, vejce, brambory, sůl, cukr, mouka polohrubá, droždí instantní

TopRecepty.cz

Bramborový chleba

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wj9X