Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové koleno na pivě

Pečené vepřové koleno na černém pivu je opravdovou pochoutkou, která se hodí nejen na různé oslavy. Odměnou za delší přípravu vám bude krásně se rozpadající šťavnaté maso. Jeho chuť je opravdu znamenitá.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 160 min

180 min (20 min příprava + 160 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 15:23

Suroviny pro 3 kusy

3 kusy

Nutriční hodnoty

Energie4 382 kJ / 1 047 kcal
Bílkoviny18,92 g
Tuky39,49 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,60 g
Sacharidy120,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 2. 2023 12:10

:-)<3:yes::yes::-K

Petr

29. 4. 2016 14:29

pravě je ve výrobě ještě pul hodky podle vůně bude vyníkající

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 12. 2013 13:45

Dovolím si přidat foto. Koleno je vynikající!!!:-)

bobtayl

15. 10. 2009 09:46

Vepřová kolena dělám často,ale ted jsem to udělal podle tohoto receptu na šedesátinách mé kamarádky a nemělo to chybu. Jen jsem pozoroval,jak si všichni mlaskaj. Opravdu skvělí.

HD 2

19. 9. 2009 07:42

že já pitomec ten recept četl. Večer jsem měl jít s kamarády na pivo, to kolínko jsem si chtěl udělat na večeři jako "základ" pro konzumaci alkoholu. Koleno jsem upekl, ochutnal - CELÉ jsem ho sežral. Pak mi bylo těžko a večer jsem nikam nešel. Za psaní takových receptů by měli autory odstřihnouz od netu:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 8. 2009 20:11

Hani, to je nádhera! Kolínko, jako malované, koukám, že na černém pivku, tak uvidím, to moje je půl na půl světlé i tmavé;-):yes::yes::yes:

Jana Pá

14. 7. 2009 14:08

To známe:-p HankoPu, díky za připomenutí, to se zase bude ten můj olizovat:-p My doma máme s bramborem a čerstvým křenem:yes:

HankaPu HankaPu

14. 7. 2009 14:03

Vepřové koleno, to je prostě velká pochoutka:yes: na černém pivu jsem ho ještě nedělala a je fakt výnorný:yes::yes::yes: my ho máme nejradši jen tak s chlebem a pivem:yes::yes::-D +

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koleno na černem pivu vepřové koleno pečené na pivě grilovane koleno podle pohlreicha pečené koleno podle polreicha koleno recept recept na vynikající grilovaná kolena naložené pečené koleno na pivu koleno na cernem pive jak naložit koleno recepty z vepřového kolena pečené koleno na pivě uzené koleno na pivu pečené koleno na pivě pohlreich recept koleno uzene pecene koleno na cernem pivu recept nejlepší pečené vepřové koleno marinované pečené koleno bez kosti recept na koleno vykoštěné koleno pečené vepřové koleno s kostí

Suroviny: koleno vepřové, pivo černé, česnek, cibule, hořčice plnotučná, paprika sušená sladká, koření nové koření, pepř černý, bobkový list, kmín celý, voda, jíška tmavá instantní, pepř mletý, sůl, hořčice, křen

TopRecepty.cz

Vepřové koleno na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oON