Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.

Různá ochucovadla jsou nedílnou součástí každé kuchyně. Libeček je jednou z oblíbených a často používaných bylin. V kombinaci s dalšími zelenými listy připravíte chutné a zdravé ochucovadlo nejen do polévky.

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

18. 5. 2015 12:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept je z Dadalovy kuchařky.

Moje recepty a fotopostup najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marylka

16. 4. 2024 17:10

Mám ještě od loňska a nezhořkl:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 5. 2021 08:33

1974andrea: Já taky vyzkouším a zkusím dát olej před solí. Olej trochu uzavře porušené buňkové struktury sekáním a omezí působení kyslíku, možná to nezhořkne tak rychle.

1974andrea 1974andrea

13. 5. 2021 22:29

janatka: Ivet, tohle ti určitě nezhořkne. Hořké jsem měla to od Jany R. a to se vařilo.

janatka janatka

13. 5. 2021 20:06

Tak já mám hotovo a jsem zvědavá jestli to zhořkne. Když jsem ochutnala, zdálo se to v pohodě.;-)

janatka janatka

13. 5. 2021 10:14

Určitě vyzkouším, letos je krásný a dokud je mladý bude to lepší. Měla jsem podobný problém s hořknutím u jiného receptu.:-8

Evka

28. 7. 2017 22:50

Přečetla jsem si reakce a rady na libečkové maggi i polévkové koření, rozhodla jsem se využít pro začátek jenom libeček. Nakrájela jsem ho a povařila 15 min. Pak rozmixovala, vše v pohodě. Poté jsem dala 2 čajové lžičky soli a zklamání, už byl hořký...takže je mi to záhadou, že by to byla reakce se solí??? nechápu souvislost...

Věra

18. 6. 2017 14:26

Já zase používám libeček jen tu nat do polévek,do brambor když vařím i do guláše a je to moc dobré.<3:-K:yes:

spagetka spagetka

19. 5. 2015 11:19

Jana Remkova: to je prima, že ti to nezhořklo :yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2015 11:15

spagetka: A Ladi, 1 skleničku už mám vypotřebovanou!!! A super to bylo :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 5. 2015 11:14

Holky, já jsem dala čerstvou a hodně mladou majoránku, možná ještě neměla ani tu chuť, co by měla být. Hořké jsem to fakt neměla, ale příště, podle toho, co slyším, ji raději asi nedám! :-D. No, tohle je taky super, Andreo :-) :yes:

hosta hosta

19. 5. 2015 11:03

No holky, po těch vašich experimentech zůstanu u nasekaného do mrazáku:-D

spagetka spagetka

19. 5. 2015 08:13

1974andrea: já nevím, fakt jsem to neměřila, ale 15 minut? Hele, až budu dělat, tak si lépe všimnu času.

1974andrea 1974andrea

19. 5. 2015 08:02

spagetka:Za tak krátkou dobu by ti to nemohlo pustit tolik chuti, to je jako bys dala libeček na závěr do polévky;-)

spagetka spagetka

19. 5. 2015 07:51

1974andrea: Já ještě doplňovala, tys mi tam skočila :-D:-D:-D:-D. Já si nevšimla té doby vaření u J.R:-8:-8., ta doba 15 minut mi přijde ale fakt dlouhá. Já vlastně jen spařuju, nevařím doslova, tak mezi 3-5 minutami? asi tak nějak...

1974andrea 1974andrea

19. 5. 2015 07:50

spagetka:Jana už to ochutnala, psala jsem jí to;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maggi libecek domácí magi domácí maggi libeček magi recept konzervace libečku pasta z libečku libeček recepty využití libecku recept na domácí maggi polévkové koření z libečku libeček domácí magi libeček konzervace domácí maggi recept magi libeček recept maggi catni z libecku libeček maggi libeček magi recept na magi libeckova pasta

Suroviny: libeček, libeček, kopřivy, celer, sůl, olej slunečnicový

TopRecepty.cz

Libečkové "maggi" - polévkové ochucovadlo II.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/V9P1