Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem

Hodnocení receptu je 4,5 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 30 min

55 min (25 min příprava + 30 min tepelná úprava)

27. 3. 2009 23:25

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 650 kJ / 1 111 kcal
Bílkoviny51,48 g
Tuky55,65 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 187 mg
Sodík 2,32 g
Sůl6,05 g
Sacharidy92,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme buď samostatně, nebo jako přílohu k pečenému či grilovanému masu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

24. 5. 2023 08:45

:-)<3:yes::yes: pěkný recept:-K

BronislavaP BronislavaP

28. 1. 2021 16:07

:yes:

petromilab petromilab

19. 1. 2020 12:02

Výborné <3

Lucka

9. 3. 2012 13:38

Nakolik je to porcí? Prosím
:-)

magdalenka magdalenka

9. 4. 2009 20:28

Tak ja som, mirca75, urobila experiment s tou bryndzou a miesto špenátu som dala medvedí cesnak (je tak liečivý, že ak by bol k dispozícii po celý rok, som zdravá asi ako rybička...) bolo to veľmi chutné, doporučujem!:yes::yes::yes:

spagetka spagetka

28. 3. 2009 19:52

Taky výborné....:-p:yes:

spagetka spagetka

28. 3. 2009 19:52

Taky výborné....:-p:yes:

mirca75 mirca75

28. 3. 2009 07:56

Elizo:-) vidím že u vás vaří taky celá rodina:-D,ostatní to vymyslí a maminka zrealizuje:-D ale vždy velmi krásně a chutně a tak je u vás doma určitě jen spokojenost:-8:-).Dávám boďku

Eliza Eliza

28. 3. 2009 01:17

Jani, díky...:-)
Mirčo, nahradit nivu brynzou určitě jde, záleží na individuálních chutích. Většinou nejsem zastáncem ortodoxně dodržovaných receptů, myslím, že si je každý může upravit podle svého. Na druhou stranu některé recepty je potřeba dodržet, kvůli dosažení té správné, původní chuti. Ale není to tento případ...:-))
Ještě dodatek: recept je v podstatě dílem mého syna, tahle nějak si to nadiktoval a já jsem to jen realizovala podle jeho přání. Chtěl, abych tam zapekla i plátky rajčat, ale rajčata se mi tam moc nehodila, tak jsem mu je k tomu přiložila syrová. :-)

mirca75 mirca75

27. 3. 2009 23:52

Elizo:-)úplně se vidím jak sedím u večeře a přede mnou je tohle nádherné a voňavé jídlo a já jím a jím a nepřestávám a vůbec mi k tomu nechybí maso jako příloha:-D.Jen mám dotaz,nedala by se niva nahradit třeba brynzou?Mě niva ani tak neva;-)ale můj žlučník s její vůní v horkém stavu až tak moc nekamarádí:-(:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 3. 2009 23:39

Eli, já nestíhám ani komentovat, jen čučím s pusou otevřenou!:-O:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: listový špenát smetanové brambory špenátové brambory listový špenát recept zapečené smetanové brambory zapeceny spenat listový špenát recepty špenátové brambory se smetanou smetanové brambory recept zapékané brambory se špenátem příprava listového špenátu recepty s listovým špenátem listovy špenat s bramborem špenát listový recepty z listového špenátu zapečené brambory na smetaně zapečené bramborové noky se špenátem zapečený špenát s bramborem listový špenát příprava jak upravit listový špenát

Suroviny: brambory, špenát listový, smetana 12%, sýr niva, sýr eidam, česnek granulovaný, pepř, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Zapečené smetanové brambory s listovým špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g5Lr