Krůtí paprikáš se zakysankou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 823 kJ / 436 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,08 g |
Tuky | 23,26 g |
Vláknina | 14,82 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 41,05 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Krůtí paprikáš má velmi výraznou a dobrou chuť, proto ho budu dělat častěji. Kdo by chtěl omáčku ostřejší může sladkou papriku nahradit z části ostrou paprikou, nebo chilli papričkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2014 17:06
Ivana79:Ivanko, díky, že jsi vyzkoušela a že recept nezklamal, já vím, že to není cosi převratného, ale je dobrý, S haluškama by mi moc chutnal, ty já ráda a fotka bezvadná
29. 8. 2014 15:12
Bibi,je to skôr taká klasika ale mooooc dobrá Pridávam fotku,urobila som k tomu halušky
3. 1. 2013 14:05
Tak za obídek jsem zaplatila vlastní krví. Nůž se smekl a paleček setnutý pod kůží, krve jak z ... ale hamáníčko bylo
3. 1. 2013 10:29
monika17:Moni, nevím, jaké jsem měla na té fotce, ale běžně jak to dělávám, mám větší, ovšem kolik váží, to fakt nevím. Já bych tam už žádnou zeleninu nedávala, jen ty rajčata a když, tak 1 papriku.
3. 1. 2013 09:45
Můžu se zeptat, jak zhruba velký jsi měla to stehno, já mám 900g a chystám se udělat, tak bych chtěla vědět, kolik jsi ho měla ty abych případně přidala zeleniny. Dík
1. 4. 2009 16:33
Marti, velmi správně jsi to poznala a to teda hádej, od koho jsem to tady obkoukala??? Ta dotyčná (ty) mě inspirovala, až bude teploučko, bude to zátiší lepší.
1. 4. 2009 15:50
Bibi, paprikáš vypadá dobře a koukám, že taky běháš za světlem ven
29. 3. 2009 10:24
Hani,prakticky to jde z každého kusu jakékoliv drůbeže. Já dělala ze stehna, protože jsou u nás nejoblíbenější a potřebovala bych vyšlechtit kuře "stonožku", ale to je marný
Janko, děkuji, že jsi to tak promptně vyzkoušela, ale myslím, že litovat nebudeš. My to máme ještě dneska a už se na to třeseme.
Janko, děkuji, že jsi to tak promptně vyzkoušela, ale myslím, že litovat nebudeš. My to máme ještě dneska a už se na to třeseme.
29. 3. 2009 09:56
HankoPu, asi to jde udělat, protože už to "mastím" z kuřecích stehen a vypadá to dobře a voní Já jsem dala 4 stehna celá (nikomu to neříkejte), nechtělo se mě "kostit", ale protože je to pro dospělé , tak ať si oberou sami, už jen zahustím a je to Posílám boďu
29. 3. 2009 00:10
Bibi, tohle bych ráda vyzkoušela... snad by to mohlo jít i z kuřecích stehen, ne
28. 3. 2009 20:45
Bibi, to určitě vyzkouším, omáčky máme moc rádi a ta krůtí stehna mají tady v takovém obchodě, kde se prodává salám velikánský výběr, jmenuje se Supergong, je tam i maso a právě ta krůtí stehna za dobrou cenu. Koupím a udělám, jen co bude tady po tom blázinci! Letí ti plusík!
28. 3. 2009 20:10
Tak toto máme také moc rádi a manžel právě "doostřuje"
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 16 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 19 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 59 sekundami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 minutou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 53 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 55 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 55 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 58 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: paprikáš paprikas z krutich stehen kruti stehna na paprice krůtí stehno na paprice krutí stehna na smetaně kruti na paprice krůtí stehno na smetaně kruti stehna na paprice recept slepice na paprice- babicovy dobroty slepice recept krůtí perkelt se zakysanou smetanou krůtí maso recepty krůtí stehna se zakysanou smetanou segedínský guláš z krůtího masa krůtí paštika paprikas z krutiho masa krutí stehenní recept krůtí stehno na na paprice recept krůtí stehna na paprice kruti paprika
Suroviny: stehno krůtí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, paprika sušená sladká, kost, smetana zakysaná, olej olivový, mouka hladká, sůl
Krůtí paprikáš se zakysankou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgl8
12 názorů