Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce na smetaně-svíčková

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 3. 2009 21:28

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie382 kJ / 91 kcal
Bílkoviny3,53 g
Tuky0,71 g
Vláknina10,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 244 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy12,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Místo čerstvé zeleniny můžeme použít steril. směs Halali (já to moc nemusím), ale usnadní to práci s dochucováním.´

Špikování půjde lépe, když klínky slaniny dáme na pár minut do mrazáku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

buryna

8. 4. 2012 17:32

Bude zítra k obědu, akorát já jsem lenivec, takže to dělám tak, že srdce vrazím do tlakáče a omáčku pak dělám zvlášť a jen jí ředím tím vývarem ze srdce :-p je to lahůdka. děláme i z vepřových srdcí. letí bodík.

Ivanka

16. 12. 2011 16:47

Děkuji, jsem kuchařka amatérka, ale povedlo se:yes:.

mirca75 mirca75

8. 5. 2010 14:34

Radkatr:-)jsem ráda,že chuť byla uspokojena;-) a svíčková se povedla:-p.Děkuju:-).

radkatr

29. 4. 2010 06:33

děkuji za receptík,dneska jsem uvařila svoji první svíčkovou a je moc dobrá diky Vám. Plně uspokojila jednu z mojích chutí v těhotenství a taky moji celou rodinu. Posílám bodík :yes:

mirca75 mirca75

30. 11. 2009 10:19

Verku-Veroniko:-) já taky děkuju:-8,ale hlavní pochvala je tobě,za to,jak dobré jsi to uvařila:-p;-).A taky tě moc vítám na Topkách a ať se ti tu líbí:-K.

verku

30. 11. 2009 10:05

Tak o víkendu jsem se vrhla na recept a musím strašně pochválit a poděkovat, neb jsem uvařila svou první svíčkovou a sklidila jsem velké ovace. A nebylo to ani tak těžké!!! Takže uděluji bodík a děkuji za výborný recept.:-))

Jirka68

29. 10. 2009 19:17

je to hustota srdce s mojim psem milujem a navzájem si ujídáme :-D

mirca75 mirca75

2. 6. 2009 21:24

Opuncie:-)děkuji:-8.Jsem ráda že je u vás srdíčko taktéž v oblibě:-p a doufám že jednou zde přibudou i fotečky;-)

opuncie opuncie

2. 6. 2009 19:46

To je úžasné jídlo a perfektně podaný recept. Srdce na slanině taky všichni milujeme. Dávám taky bodík.

Eliza Eliza

29. 3. 2009 22:11

Já tyhlety věci nejím ani nevařím, ale fotky jsou to krásné...:-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 22:09

Srdce je fajn, syn ho kupoval jako žrádlo pro ryby:-)):-D Ale srdce na smetaně je moc dobré z toho.:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2009 22:06

To máš štěstí, Jeníčku!:-D:-))

mirca75 mirca75

29. 3. 2009 22:05

Díky oběma za pochvalu:-8Já než tam nacpala fotky(šílených 30 minut:-(()tak vy už jste tady.Jendo1:-)Já srdce miluju na všechny způsoby-na slanině,gulášek,...No je to prostě fajn surovina se kterou se dá kouzlit;-)

spagetka spagetka

29. 3. 2009 22:03

:-p;-):yes:

maris maris

29. 3. 2009 22:00

Srdce jsem kdysi čas od času taky dělala. Protože játra nebyla k dostání, nahrazovala se srdíčkem. Většinou bylo na slanině s rýží. Tohle je vlastně parádní svíčková. Fotky jsou krásné, máš bodík;-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: hovězí srdce srdce na smetaně hovězí srdce recept recepty hovězí srdce recept na hovězí srdce svíčková na smetaně recept hovězí srdce hovězí srdce recepty svíčková na smetaně babica svíčková veprové srdce jako svícková hovězí srdce-recepty svíčková na smetaně recept svickova recept omáčka z hovězího srdce recepty na hovezi srdce svičkova na smetane z hoveziho svičkova z hovezího recepty z hovězího srdce srdce na smetaně recept

Suroviny: srdce hovězí, cibule, olej, špek, mrkev, petržel, celer, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, citron, mouka hladká, mléko, smetana, cukr, šťáva citronová

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na smetaně-svíčková

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Z4YQ