Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Živáňská pochoutka v alobalu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

16. 8. 2015 11:37

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 881 kJ / 3 318 kcal
Bílkoviny275,70 g
Tuky131,02 g
Vláknina46,60 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 3,02 g
Sůl7,00 g
Sacharidy240,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

28. 10. 2016 20:06

Astheart: TÁ pahreba....

Astheart

28. 10. 2016 14:59

cecilka:

MirkaL:

Pahreb je žhavý popel, uhlíky. :-)

cecilka

18. 8. 2015 03:30

MirkaL:Nie pahreb ale pahreba a je to, to žeravé, čo ostane po ohni .
Inak to vysvetliť neviem, ale, správny výraz sa dá nájsť aj Slovenko-Českom slovníku.:-)):-)):-))

MirkaL

18. 8. 2015 03:05

Co je to "pahreb"?:-O Dekuji!

cecilka

17. 8. 2015 11:28

Dá sa to robiť aj jednoduchšie: ak nechceme piecť živánsku v pahrebe, tak plech vystelieme alobalom , no ešte predtým: očistíme si asi 2 kg, zemiakov, nakrájame ich na cca 1 cm plátky, rovnako aj 3-4 cibule nakrájame na kolieska, slaninu na tenšie plátky, asi 1,5 kg krkovičky, prípadne pliecka tiež na plátky a ukladáme na plech-zemiaky,slanina, kolieska cibule, mäso, to opakujeme do spotrebovania surovín, solíme, no primerane, slanina môže byť dosť slaná a koreníme, nám stačí mleté čierne, rasca a mletá paprika. Zabalíme a pečieme. No ale pred pečením pridávam do pekáča aj asi 2 dl vody.
A v čom je to jednoduchšie? Netreba umývať kopu hrncov po restovaní mäsa a varení zemiakov a výsledok je rovnako dobrý:-)):-)):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: živánská krkovice v alobalu živáňská z krkovice v alobalu maso v alobale kapr po zivansku pahreb pahreba zivanska pochutka veprove po zivansku recept na zivansku v rure živanska zivanska krkovicka nejlepší živánská živanska valobalu zvanska v alobalu vepřová krkovice v alobalu veprova krkovice po zivansku živánská v pahrebe živanska v popelu recept živanská kapr po živáňská

Suroviny: panenka vepřová, klobása uzená, slanina uzená, cibule, brambory, olej, olej olivový, sůl, pepř černý, kmín celý

TopRecepty.cz

Živáňská pochoutka v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6jE7