Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bellini koktejl

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

24. 8. 2015 17:27

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 378 kJ / 807 kcal
Bílkoviny1,50 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 23 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy62,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

KL Kávová Lžička

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

24. 8. 2015 23:51

casino: a já si vzpomněl,co to dělalo s námi, dětmi,když jsme se pustily do višní ,co zbylo po strýcově víně.A ještě:sebral nám je a hodil na hnůj.....to pak slepice dělaly kotrmelce a snad i piruety....:-)):-))

casino casino

24. 8. 2015 22:38

Jitkas:
No, toto je selanka ve srovnání s tím, co lidstvo udělalo z jeho carpaccia...;-(

Dooga:
U tohoto jsem si vzpomněl na letní italské pití:yes:
rcp psát nebudu, nestojí to za řeč, ale snad dovolíte to dát sem:
Vemte zralé, ale avšak nepřezrálé broskve (Italové by použili odrůdu percoche určenou specielně pro tento účel, ale tady jsem ji ještě nepotkal), nakrájejte na kusy a ve džbánu zalejte bílým stolním vínem. Nechte pár hodin v lednici a pak podávejte s brčkem a napichovátkem pod slunečníkem... (pozor na děti, ty brosqe jsou posléze poněkud přiopilé):-)

Dooga Dooga

24. 8. 2015 20:00

Jitkas: Jasně - proto je tu diskuse. ;-) Já jen jak jsem popil, tak jsem poslal dál. :-p

Jitkas

24. 8. 2015 19:54

Dooga: Toz chybuji...Bellini je nejznamejsi italsky aperitiv, vymyslel ho famozni G.Cipriani v Haris'Baru v Benatkach, proto jsem si dovolila....

Dooga Dooga

24. 8. 2015 19:35

Jitkas: Jiný kraj - jiný mrav. Takto to pijí u Ženevského jezera.

Jitkas

24. 8. 2015 19:29

Vino zasadne prosecco, broskve bilomasite (nedelam si legraci) a bez pridani cukru. Nemel by se pouzivat mixer, ale broskve, nejlepe oloupane rozmackat a pomalu vmichat ledove vino, sklenicky nejlepe flut (aby neutikaly "bublinky").

spagetka spagetka

24. 8. 2015 19:11

Jasný, proč furt jahody ;-);-):-p:-p:yes::yes:

hosta hosta

24. 8. 2015 19:07

:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bellini piti selanka recept bellini.cz koktejl z bublinek belini koktejly belini recepty belini koktejl belinni koktejl proseco koktejl recept mlecny koktejl z višní koktejl bellini z jahody italský nápoj bellini

Suroviny: sekt, broskve, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Bellini koktejl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WR34