Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jinak sebekriticky přiznávám, že jsem měla květák trochu víc uvařený než jsem chtěla a pak jsem ho nastrouhala na hrubém slzičkovém struhadle. Tak příště raději moc nevařit a nasekat na hrubší kousky.
Z masa můžeme použít i kýtu, nebo kotletky, pokud je maso libové, můžeme cibuli orestovat na nakrájené uzené slanině. A jinak koření si přidá každý podle svých zvyklostí, já nic nepřidávala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2009 21:51
5. 4. 2009 19:15
5. 4. 2009 16:37
5. 4. 2009 16:34
5. 4. 2009 16:28
5. 4. 2009 16:22
5. 4. 2009 15:09
5. 4. 2009 14:39
5. 4. 2009 14:34
5. 4. 2009 14:31
5. 4. 2009 14:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 3 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 6 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 22 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 14 minutami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 2 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 3 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 3 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit z vepřového masa římský hrnec recepty guláš v římském hrnci kotlety v rimskem hrnci maso na květáku vepřové kotlety v římském hrnci maso na bramborách jak zpracovat květak řimský hrnec vše o bramborách vepřové maso recepty recepty pro římský hrnec římský hrnec guláš recepty v římském hrnci co uvařit z květáku co uvařit s vepřového masa recepty z vepřového masa v římském hrnci maso v římském hrnci co uvařitv římském hrnci římský hrnec recepty brambory a maso
Suroviny: brambory, krkovice vepřová, květák, cibule, vejce, olej, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
11 názorů