Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,34 g |
Tuky | 15,29 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 204 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 7,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jinak sebekriticky přiznávám, že jsem měla květák trochu víc uvařený než jsem chtěla a pak jsem ho nastrouhala na hrubém slzičkovém struhadle. Tak příště raději moc nevařit a nasekat na hrubší kousky.
Z masa můžeme použít i kýtu, nebo kotletky, pokud je maso libové, můžeme cibuli orestovat na nakrájené uzené slanině. A jinak koření si přidá každý podle svých zvyklostí, já nic nepřidávala.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 4. 2009 21:51
5. 4. 2009 19:15
5. 4. 2009 16:37
5. 4. 2009 16:34
5. 4. 2009 16:28
5. 4. 2009 16:22
5. 4. 2009 15:09
5. 4. 2009 14:39
5. 4. 2009 14:34
5. 4. 2009 14:31
5. 4. 2009 14:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 2 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 6 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 16 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 16 minutami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 39 minutami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 43 minutami
Moje řízky naruby
Lucie1001 uvařila před 1 hodinou
Vepřové na houbách
habis uvařila před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 1 hodinou
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 1 hodinou
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 1 hodinou
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Velikonoční cupcaky: Jsou určeny pro sváteční stůl, ale radost udělají hlavně dětem
Pažitková omáčka podle staročeského receptu: Základem lahodné chuti je domácí vývar a smetana, pažitka dodá svěžest
Další recepty
Tématické fráze: co uvařit z vepřového masa římský hrnec recepty guláš v římském hrnci kotlety v rimskem hrnci maso na květáku vepřové kotlety v římském hrnci maso na bramborách jak zpracovat květak řimský hrnec vše o bramborách vepřové maso recepty recepty pro římský hrnec římský hrnec guláš recepty v římském hrnci co uvařit z květáku co uvařit s vepřového masa recepty z vepřového masa v římském hrnci maso v římském hrnci co uvařitv římském hrnci římský hrnec recepty brambory a maso
Suroviny: brambory, krkovice vepřová, květák, cibule, vejce, olej, sýr tvrdý, sůl, pepř mletý
Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qE3
11 názorů