Salát z cizrny a hummus
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 7 538 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,46 g |
Tuky | 31,34 g |
Vláknina | 186,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 96 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 182,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Doporučujem nepoužívať konzervovaný cícer - cizrnu. Konzervy sú podľa mňa východiskom z núdze, ak nás tlačí čas a podobne. Je veľký rozdiel medzi jedlom pripraveným z konzervovanej suroviny alebo čerstvo uvarenej.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2013 14:16
12. 1. 2013 12:23
22. 5. 2011 08:12
Cizrnu si namoč večer a var druhý deň, potom to trvá cca hodinu, ku koncu varu osolím. Je chuťovo veľmi dobrá, lepšia ako všetky ostatné strukoviny, chutí aj iba tak - uvarená, trošku vzdialene pripomína gaštany. Ja si uvarím vždy väčšie množstvo, scedím a časť zamrazím pre strýka náhodu.
Idem hore dať do receptu nejakú poznámku...
Želám peknú nedeľu.
21. 5. 2011 21:45
25. 2. 2011 10:49
5. 8. 2010 16:18
16. 7. 2009 20:38
16. 7. 2009 19:31
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 30 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 10 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Černý bez v květu: Máme pro vás tipy, jak správně postupovat při jeho sběru
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: cizrna recepty cizrna v receptech humus recept recepty z cizrny cizrnový humus cizrnový hummus humus z cizrny salát s cizrnou cizrna cizrna humus cizrna recept recepty cizrna recept humus recept na humus z cizrny cizrnovy salat recept na humus humus cizrna humus recepty recept cizrna cirzna
Suroviny: cizrna, cibule, rajče, sůl, olej, citron, cukr, řeřicha, sýr
Salát z cizrny a hummus
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qjZ0
8 názorů