Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 974 kJ / 2 623 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,10 g |
Tuky | 181,96 g |
Vláknina | 64,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 197 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 191,00 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 9. 2015 20:21
29. 9. 2015 20:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 46 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: zeleninová pasta k masu zavařujeme zeleninová směs pasta do guláše zavarujeme zeleninovou směs zavarene maso recept domácí pasta do guláše pasta guláš zavarujeme smes pod maso zavařujeme zeleninové omáčky paliva calamada pasta na guláš zavařujeme zeleninové směsi zavarujeme smes na spagety zeleninova houbový salát zavarujeme masove smesi pasty do gulase guláš pasta zavařujeme pastu zeleninová pasta zavařujeme omáčku na špagety
Suroviny: paprika čerstvá červená, rajče, cibule, olej, sůl, cukr
Zeleninová pasta (pod maso, do guláše, na slané koláče apod.)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AgmO
2 názory