Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak z hovězí svíčkové s pórkovou trávou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

4. 10. 2015 20:36

Suroviny pro 1

1

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 094 kJ / 261 kcal
Bílkoviny41,02 g
Tuky9,83 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 10. 2015 08:40

maris:s dovolením si dám apsoň tu pórkovou trávu (kterou musím vyzkoušet) :-p:yes:

maris maris

5. 10. 2015 07:53

zizala: já bych si to taky dala komplet, ale jsem skromná, stačil by mi jen ten steak:-))

zizala zizala (moderátorka)

5. 10. 2015 07:41

Dala bych si to komplet, vypadá to parádně :-p:-p

maris maris

5. 10. 2015 06:52

Ani bych k tomu nemusela mít ten pórek. Ten nádherný steak by mi stačil:-p:yes:+

casino casino

4. 10. 2015 21:15

Také mám rád blue rare:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: irska hovezi svíčková jak na steik ze svickove irska svíčková hovězí steak s karotkou steak z hovězího svičkove receptt stejk ze svickovi stejk z svickove recept na staik stejky ze svickove irska hovězí stejk ze svičkové stejk z hovězí svíčkové recepty z hovezi svickove staek recept ze svickove steik z hovězí svíčková stejky ze ze svíčkové recept na hovězí steak irskasvickova-steak hovězí svíčková hovězí svíčková recept

Suroviny: svíčková hovězí, pórek, sůl mořská, pepř mletý, česnek, olej olivový

TopRecepty.cz

Steak z hovězí svíčkové s pórkovou trávou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KvYn