Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dijonské pečené brambůrky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

18. 10. 2015 10:32

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie1 590 kJ / 380 kcal
Bílkoviny4,84 g
Tuky23,50 g
Vláknina4,88 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 301 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy34,86 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

více insiprací, fotek a receptů mrkněte na web: www.korenizivota.com

http://www.korenizivota.com/dijonske-pecene-brambu...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Andrea007

13. 4. 2020 11:29

nádherné fotky <3

Madla Novak Madla Novak

31. 10. 2015 18:07

Jana Remkova: Jani děkuji a doufám, že budou chutnat :-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 10. 2015 18:06

:-p:yes::yes::yes:

Madla Novak Madla Novak

20. 10. 2015 16:01

Petra: přesně tak :-D máme rozbitou myčku a tak šetřím, co to dá s nádobím :yes::-))

Petra

20. 10. 2015 15:59

klukodvody: V receptu ale je napsáno: hezky promíchejte rukama :-D Jinak také je nejdřív dávám do mísy ale ono to vyjde skoro nastejno + je o jeden kousek nádobí méně :)

Madla Novak Madla Novak

19. 10. 2015 23:14

Anna Kocikova: určitě vyzkoušejte a třeba zakombinujte nějakou jinou svou oblíbenou hořčici a dejte vědět...:yes:

Madla Novak Madla Novak

19. 10. 2015 23:13

klukodvody: každému vyhovuje jiný postup:yes: děkuji za shlédnutí i ohodnocení stránek, snažím se a je to spíš o volném času i nápadech. :-8

Madla Novak Madla Novak

19. 10. 2015 23:12

MajaV::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 10. 2015 17:41

Recept se mi moc líbí:-p:-K:yes:Brambory mám ráda a s hořčicí jsem je ještě nikdy nezkoušela:-)

klukodvody klukodvody

19. 10. 2015 14:36

Moc pěkné ,přikláním se k tomu co píše casino ,hezky promíchat rukama .Prohlížel jsem i Tvé webovky a koukám ,že i vegetariánská jídla se dají .Pěkné .:-K:-K:-K:-K

MajaV

19. 10. 2015 13:24

Vypadají dobře:yes::-)

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 19:16

Petra:tak a teď Ti závidím....:-8

casino casino

18. 10. 2015 19:13

No, já bych to napřed hezky promíchal třeba rukama, aby se brambůrky pěkně obalily, v MÍSE a teprve pak dal na papírový plech...;-)

Madla Novak Madla Novak

18. 10. 2015 18:08

hosta: navrhuji to jako NEDIETA:-D lépe se s tím žije;-)

hosta hosta

18. 10. 2015 17:19

tak tohle určitě zkusím, dieta-nedieta:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dijonske brambory hořčicové brambůrky recept brambory s dijonskou hořčicí recept na hořčicové brambůrky pečené bramburky dyjonske brambory koření života.com brambory v dijonske horcici brambůrky recept pecene brambory na s dijonskou hořčicí brambůrky horcice dijonské brambory dižonské brambory brambory s dijonskou s hořčicí brambory s dijonskou hořčice pecene zámecké bramburky pečené bramborove klinky pečené brambory s dionskou hořčicí bramburky s hořčicí bramburky s hortici

Suroviny: brambory, hořčice dijonská, olej olivový, ocet jablečný, rozmarýn, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Dijonské pečené brambůrky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EmGN