Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Listový koláč s brynzou a kapustou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 10. 2015 20:35

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já jsem měla těsto vyválené na cca 3 mm - na jednu koláčovou formu mi stačilo půl balíčku listového těsta. Ale samozřejmě se těsto může vyválet i na silněji.

Brynza může být ztuhlá, pokud nejde dobře rozetřít, namočte si lžičku do oleje nebo brynzu předem trochu rozmačkejte v misce, aby byla poddajnější.

Oleje na cibuli dávejte jen maličko, aby koláč nebyl moc mastný.

Kapustu není třeba moc solit, brynza je slaná dost a udělá svoje. Stačí ji podusit cca 10 minut, pak změkne i pečením v troubě.

Délka pečení záleží na troubě, je třeba koláč kontrolovat. Já jsem ho pekla cca 35 minut na 220. Když jsou okraje zlatavé a koláč jde od krajů, je hotový.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Johanka128 Johanka128

20. 10. 2015 21:09

casino: No ano:-) ono záleží na troubě, jak peče, moje třeba někdy peče rychleji a jindy dost pomalu...je třeba to kontrolovat...dám to poznámky, díky:-)

casino casino

20. 10. 2015 21:01

"Troubu si vyhřejem na 220 stupňů a koláč pečeme 30-40 minut"
No, čas je relativní veličina:-))
Fakt jste to pekla tak dlouho?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koláč s bryndzou slaný koláč s brynzou závin s brynzou kapusta recepty recepty s brynzou recepty s bryndzou koláče s bryndzou listový zavin s bryndzou peceni bryndza bryndza v listovém v listovém těstě kolač z s brynzou listové těsto s s brynzou kolace s brynzou závin z listového těsta s bryndzou slaný listový závin s bryndzou kolác se špenátem a brynzou listové taštičky s brynzou listový koláč kolac z listoveho testa s brynzou kolac s brynzou

Suroviny: těsto listové, brynza, cibule, kapusta, olej

TopRecepty.cz

Listový koláč s brynzou a kapustou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gN89