Krůtí stehno s Velikonoční nádivkou
Pečené krůtí stehno s provensálskými bylinkami je krásně šťavnaté, v troubě se peče prakticky samo. Z jednoho stehna nakrmíte skoro celou rodinu. Jako přílohu můžete na Velikonoce podávat s nádivkou pečenou v pekáči zvlášť.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 907 kJ / 1 412 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,02 g |
Tuky | 85,40 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 722 mg |
Sodík | 4,90 g |
Sůl | 11,93 g |
Sacharidy | 119,84 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 4. 2015 08:17
28. 11. 2012 17:27
11. 4. 2009 23:34
11. 4. 2009 16:37
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 5 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 6 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 7 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 14 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 4 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 4 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 5 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 5 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 5 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 5 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 5 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pohlreich krůta jak vykostit krůtu pohlreich velikonoční nádivka velikonoční dobroty velikonoční nádivka pohlreich vykoštění krůty babicovy dobroty velikonoční nádivka velikonoční nádivka recept nádivka z rohlíku uprava kruty jak připravit krutu jak připravit krutu jak upravit krůtu krůta pohlreich jak upravovat krůtu nádivka pohlreich vykostění krůtího stehna vykoštění krůtích stehen pečené kuře s nádivkou pohlreich jak nalozit krutu
Suroviny: stehno krůtí, koření provensálské, vegeta, sůl, koření na kuře, máslo, rohlík, vejce, kopřivy, pažitka, máslo, sůl, pepř mletý, vegeta, tuk
Krůtí stehno s Velikonoční nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgzp
4 názory