Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou

Hodnocení receptu je 5,0 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

8. 11. 2015 21:34

Suroviny pro 20

20

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie28 772 kJ / 6 877 kcal
Bílkoviny97,47 g
Tuky418,30 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 2,50 g
Sodík 766 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy670,92 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Fokuska Fokuska

11. 7. 2017 22:33

Ty vypadají echt žravě - ukládám.Mňam!!
:yes::yes:

ajaclean

29. 4. 2016 22:35

Tak dnes jsem vyzkoušela tento moučník a mohu ho doporučit.:yes:

Danca Danca

22. 11. 2015 08:59

Dooga: do dortové, ale obdélníkové a krájela jsem na trojúhelníky...momentální nápad :-8:-D:-K

pavla

16. 11. 2015 17:36

Byl super pochvala:-))

Dooga Dooga

14. 11. 2015 20:44

Danca: Super.:yes: Jsem moc rád, že chutnalo.
Fotky super. :yes: Jsi dělala do dortové formy ?

Danca Danca

14. 11. 2015 20:31

Tak Vašíku: upečeno, skoro snědeno.. a moooc chváleno!!;-) Ten krém je naprosto famózní! Přiznávám, že jsem se zpočátku bála toho poměrně velkého množství brambor...a tak jsem dala jen 400g. Potom jsem ale postupně přidávala, až jsem ve výsledku dodržela množství,které uvedené v receptu. Vůbec tam nejsou cítit, a ačkoliv máslovým krémům příliš neholduji, tenhle je těmi brambory krásně odlehčený. Byli tady mladí na návštěvě, nikdo tu " tajnou přísadu " neuhodl!:-D
Bod jsem už dala dříve, dnes, s dovolením, přidávám fotečky..:-8:-K

mysulka mysulka

14. 11. 2015 18:06

:-O:yes::yes:

Dooga Dooga

13. 11. 2015 19:21

Danca: Tak pak dej vědět, jak chutnalo.

Danca Danca

13. 11. 2015 19:16

Dooga: zítra jdu do nich ;-)

Irishterrier

13. 11. 2015 17:05

Já tedy moc nevařím - málo času. Ale co se týká brambor, tak si je pěstuji na své zahradě. Jsou chuťově zcela něco jiného než z polí, kde se používaly, nebo používají prášky. Takže se vyznám ve varných typech.
Varný typ C již nelze sehnat. Sadu seženu max. B+C, tedy přechodný. Většinou se pěstuje varný typ B. Ale hranice nejsou přesné, záleží na konkrétní odrůdě brambor.

Varný typ poznáte snadno po uvaření, zvláště ve slupce. Varný typ A je lojovitý a nerozpadá se. Používá se do salátů atd., kde je potřeba aby si kousky udržely svůj tvar.
Čím více se blíží varný typ k C, tím víc je moučnější a méně drží pohromadě. C se pomalu rozpadalo samo a bylo ideální na kaši.
Takže i když to v obchodě není označeno, lze to poznat dle konzistence po uvaření ...

Dooga Dooga

12. 11. 2015 07:29

orin12: No přece já. ;-)
Kolegyně v práci také kroutily hlavou a po ochutnání si hned braly recept.:yes:

orin12

11. 11. 2015 22:27

Teda paráda..kdo už to vyzkoušel?trochu netradiční.;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 11. 2015 21:07

:-p:yes::-K

maiva maiva

11. 11. 2015 21:05

Krásné, výstavní:-p+:yes:

marcelka395 marcelka395

10. 11. 2015 19:49

Super řezy:yes:,jsi moc šikovný:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: řezy se šlehačkou šlehačkové řezy řezy s kremem dort s bramborovým krémem řezy z brambor řezy s brambovým krémem řez s krémem famózní rezy šlehačkové řezy recept top recepty řezy se slehačkou recept rezy ze slehackovym kremem šlehačkovy rez rezy super řezy na plech brambory odrůda rafaelo famozní řezy rafaelo řezy s pudinkem krémem a slehackou dortičky s kremem a šlehačkou odrůdy brambor maiva

Suroviny: vejce, cukr krupice, olej, mouka hladká, sůl, máslo, cukr moučkový, kakao, rum, brambory, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, smetana zakysaná, cukr moučkový, rum, marmeláda, čokoláda

TopRecepty.cz

Řezy s bramborovým krémem a šlehačkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LwGp