Kuřecí maso v kedlubnách
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 963 kJ / 947 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,34 g |
Tuky | 63,64 g |
Vláknina | 23,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 65,53 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: recept jsem si přečetla v časipisu "Pošli recept" a trochu jsem ho upravila.
Je to dobré a rychlé, můžeme na to použít maso všeho druhu, zahustit také jde smetanou, různými druhy sýrů. bylinkami jak kdo má rád.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2017 21:16
19. 4. 2009 00:41
18. 4. 2009 12:22
17. 4. 2009 18:06
receptík házím do oblíbených
17. 4. 2009 10:59
17. 4. 2009 10:05
17. 4. 2009 09:09
16. 4. 2009 21:08
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 5 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 8 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 11 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 14 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 1 hodinou
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 5 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 6 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 6 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 7 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 7 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Tématické fráze: krůtí na kedlubnách zdravé recepty z kuřecího masa kruti maso v kedlubnách krůtí maso na kedlubnách kureci maso s kedlubnou kuře s kedlubnami kuřecí maso s kedlubny syr almete almete maso s kedlubnou kuře s kedlubnou rezepty z kedlubni kedlub maso maso v kedlubně kuře kedlubny kureci maso na kedlubny krůtí na kedlubně kuře na kedlubně maso na kedlubnech kuřecí maso s kedlubnama
Suroviny: řízky kuřecí, kedlubna, mrkev, pórek, brambory, olej olivový, sýr, maggi, voda, sůl, pepř, petrželka, bazalka čerstvá
Kuřecí maso v kedlubnách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pgRN
8 názorů