Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Leopardí buchta

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 50 min Doba tepelné úpravy: 25 min bez dob kynutí

75 min (50 min příprava + 25 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

25. 2. 2016 23:53

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie12 639 kJ / 3 021 kcal
Bílkoviny73,71 g
Tuky96,69 g
Vláknina36,43 g
Cholesterol 170 mg
Sodík 143 mg
Sůl0,29 g
Sacharidy445,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Impovizace podle francouzského blogu Alter Gusto

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 5. 2023 07:50

:-)<3:yes::yes: zajímavý recept - efektní provedení :-K

Lump01

24. 3. 2017 10:15

Ivana: Ahoj Tady taky Ivana-jak jsem se dívala na recept tak si říkám-moc pracné a stojí to za to?Díky za názor.Mám s tím taky už zkušenost,že ne vše pracné je taky chutné-nebo to nestojí za námahu.

medanek medanek

8. 12. 2016 10:29

Paráda :yes: :yes: :yes:

Ivana

11. 3. 2016 16:46

Vyzkoušeno, ale již ji dělat nebudu. Krásná na efekt, chuťově velké zklamání. Za tu piplačku bohužel nestojí:-(

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

10. 3. 2016 17:51

hosta: Nutela by nebyla špatná. Chybí mi tam vyloženě něco sladkého. Ale s kakajíčkem to bylo dobré :D

hosta hosta

10. 3. 2016 16:08

Zuzka - Cobra: měla jsem podobný poznatek, jak už jsem psala dříve. Napadlo mne místo toho nejtmavšího těsta promazávat nutelou;-) Jinak ale dík za hezkou fotku a za vyzkoušení:-)

Zuzka - Cobra Zuzka - Cobra

10. 3. 2016 12:24

Tak jsem vyzkoušela...efekt dobrý, ale chuťově o ničem. Ano, světlého těsta je málo. Příště z větší dávky a každé těsto zkusím ochutit.

DaBu

6. 3. 2016 14:13

Dnes odskusany, ale nenadchol.:-( Je suchy, malo sladky a je ho malo.:no: Na to kolko sa s nim treba nababrat:-S, sme z vysledku neodpadli. Je krasny :yes: to treba uznat, ale chutovo nic-moc. A dalsi postreh - bieleho cesta by som nechala urcite viac, ako je v rozpise.

Zuzanka

1. 3. 2016 11:30

TO JE NAPROSTO FANTASTICKÉ! KRÁSA:-K:yes: Moc se Ti povedla!Miluju leopardí vzory, tak jí hned vyzkouším :-8

mysulka mysulka

27. 2. 2016 17:40

:yes: také jsem viděla na netu, moc se Ti to povedlo:yes::yes:

ivulinka ivulinka

27. 2. 2016 16:50

Bod za originalitu je víc než jasný:yes:

yanull yanull

27. 2. 2016 14:12

Týýý jo, jak to, že mi toto uniklo :-O? Super:yes: a posílám 23. bod :-p:-K:yes:

pipre pipre

27. 2. 2016 11:03

Tak to vypadá móóc dobře!!:yes:+

maris maris

27. 2. 2016 07:27

To je hodně efektní;-):-):yes:+21

hosta hosta

26. 2. 2016 21:48

Danka: je to vláčná vanilková voňavá buchta, možná příště ještě promáznu někde mezi ty "válečky" nutellou nebo džemem:-p
Děkuji za přízeň - není to tak složité, jak vypadá;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: buchta s nutelou buchta na cesty rychlá buchta s nutelou buchta na cestu hrnková buchta s nutelou buchta s džemem leopardi chlebíček leopardi dorty pomerančová buchta buchty s nutelou buchta buchta na cesty recept leopadi buchta jak udělat leopardí vzor buchta recept buchty na cestu buchty na cesty buchta z mléka leopardí dort recept na buchty polité s nutelou

Suroviny: mléko, pudink vanilkový, cukr, lusk vanilkový, kůra pomerančová, máslo, droždí čerstvé, mouka hladká, kakao, mléko, čokoláda na vaření, máslo, mléko, ořechy vlašské

TopRecepty.cz

Leopardí buchta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Lzvr