Labužnická stehna
Suroviny
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj- Doporučené recepty-Nelly Chytilová
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 4. 2009 20:55
Jo ... a skvělá, "voňavá" fotka!
28. 4. 2009 20:54
Dělám něco podobného - tedy ze stejných surovin, ale zatím mě nenapadlo maso plnit. Musí to být dobrůtečka
27. 4. 2009 20:25
Helli, díky, určitě to zkusím, kuřata dělám snad na všechny možné způsobyPoprosím syna, jak když to jednou vidím, už je fajn, stačí mi to vidět.
27. 4. 2009 19:56
Jani, plnit pod kůži jde velmi lehce. Drž stehno za tu kost a na tom druhém "širším" konci stehna zajeď ukazovákem druhé ruky pod tu kůži a postupně jí "odtrhávej" od masa, jde to lehce. Pak mezi kůži a maso dej náplň, zase to maso do kůže zpátky "oblíkni" a zasponkuj.
27. 4. 2009 18:54
No to nemá chybu.
27. 4. 2009 18:33
Jani, to vypadá hezky. Pro mě je důležitý nápad, zbytek si už dotvořím. Chuťově to bude zajímavé.
Posílám bodíka.
Posílám bodíka.
27. 4. 2009 16:52
Jani, to bude určitě moc dobrý +
27. 4. 2009 14:16
Já dávám pod kůži koření a s tou klobáskou se zelím to může být opravdu pikantní
27. 4. 2009 13:43
Světlano, možná to v tom receptu i tak mysleli, ale já to neumím, tak jsem to udělala tak, jak vidíte holky!
27. 4. 2009 13:18
Janko,dobrý nápad ,co nejdřív vyzkouším ,dám bodík
27. 4. 2009 12:35
....Jani, vypadá to bezva a určitě výborné....napadlo mně - co myslíš, nedala by se směs zelí-klobása nacpat i pod kůži?...jinak - posílám bodíka
27. 4. 2009 12:18
Koukám, že jsi z té soutěže tak rozjetá, že ses ještě nezastavila, viď?
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Máš to moc krásné a určitě moc dobré. Já jsem byla chvíli mimo - 40°C horečky a zánět dutin mne donutil zpomalit mé šíléné pracovní i domácí tempo. Snad se brzy opět nastartuju. Trěba začnu nějakou dobrotou od tebe.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 5 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 7 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 42 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 1 hodinou
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 3 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 4 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: kysané zelí recept kuřecí stehna bez kosti kuřecí stehna bez kosti recept kureci stehna bez kosti recepty stehno bez kosti a kuze labužnické kuře labužnické kuřecí stehna kuřecí stehno bez kosti a kůže labužnická kapsa pikantni labuznicka stejna zanet kuze stehen klobása gyulai úprava, recepty labužnická kuřecí stehna kuřecí stehna bez kosti a kůže kuřecí stehno bez kosti a kůže recept kuřecí stehno bez kosti a kůže recepty kuchařka stehna recepty kureci stehen bez kosti labuznicka kuřecí kapsa v bramboráku kureci stehna na labuznickou úpravy
Suroviny: stehno kuřecí, zelí kysané, klobása pikantní, koření grilovací, máslo, sůl
Labužnická stehna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lgnw
12 názorů