Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 816 kJ / 1 151 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 195,09 g |
Tuky | 13,92 g |
Vláknina | 21,59 g |
Cholesterol | 950 mg |
Sodík | 479 mg |
Sůl | 1,10 g |
Sacharidy | 53,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Polévku je nutné občas při stydnutí zamíchat a nenechávat pod policí, aby nezkysla. Vystydlou lze uchovat rozdělenou podle potřeby v MRAZÁKU na pak. Kdo chce ostřejší - může použít chilli. Při použití pozor na přidání jiného dochucovadla, mohla by polévka změnit chuť ( Pozor i na tekuté koření Vitanu). Však to znáte. !!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 11. 2010 18:19
Vašíku,vaříme stejně,jen postup mám trošku odlišný ,na chuti to však nic nemění.Do hrnce ještě dávám vyvařit stonky libečku a celeru,hezky to voní po domě
7. 9. 2010 14:17
Když je možnost a náhodou jsou dršťky za 70,-kč,koupíme móóóca 3 a 9 l papiňáky jen syčíA na závěrečnou várku morkové kosti dodají opravdu to správé grády1
10. 11. 2009 19:02
10. 11. 2009 18:59
10. 11. 2009 18:50
10. 11. 2009 18:48
10. 11. 2009 18:17
28. 4. 2009 11:51
28. 4. 2009 08:27
28. 4. 2009 08:15
27. 4. 2009 23:20
27. 4. 2009 19:19
Jenže je to dršťkovka a ta si bodík zaslouží.
27. 4. 2009 18:18
27. 4. 2009 18:09
27. 4. 2009 16:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 21 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 1 hodinou
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 1 hodinou
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 1 hodinou
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 2 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 2 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 4 hodinami
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 4 hodinami
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dlouho vařit vývar z morkových kosti? Záleží na tom, v čem je budete vařit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Další recepty
Tématické fráze: zadelavane drzky jak vařit držky jak dlouho vařit držky předvařené držky polevka z morkových kostí drztkova polevka jak dlouho varit kosti držšťková polévka jak dlouho vařit dršťky předvařené držtky zadělávané držky recept držťková polévka recept jak dlouho se vari morkove kosti aby polévka nezkysla jak dlouho se vaří držky jak dlouho se vaří syrové dršťky polévka z morkové kosti recept na zadělávané držky dršťkovka kalanchoe léčiva
Suroviny: dršťky, cibule, česnek, kost hovězí morková, masox, paprika sušená sladká, pepř, majoránka, sůl, pasta česneková, sádlo, mouka hladká
Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P1rw
17 názorů