Voňavý rýžový koláč
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 22 592 kJ / 5 400 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,02 g |
Tuky | 228,48 g |
Vláknina | 17,97 g |
Cholesterol | 1,80 g |
Sodík | 858 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 704,83 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Créme fraiche bez velké námahy připravíte doma - vylijte 250 ml smetany (min. a 30 procenty tuku) do misky a přidejte dvě lžíce podmáslí. Nechejte bez míchání stát 24 hodin při pokojové teplotě a francouzská "zakysaná smetana" je na světě. Před podáváním je dobré ji vychladit v lednici (kde vydrží jako čerstvá několik dní).
Recept mám z časopisu Apetit a mohu ho doporučit, je to zase něco "trošku jiného".
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 4. 2009 12:21
Tak to vypadá úžasně Jak sladké nemusím... Těším se na fotku a díky za receptík .
28. 4. 2009 23:29
28. 4. 2009 21:59
No, supeeer! Zase něco jiného, dávám bodík, něco podobného jsem jedla nedávno u kámošky, recept si donesla z práce
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 2 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 2 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 16 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 17 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 1 hodinou
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Pečená marinovaná krůtí stehna
Dohnalova uvařila před 1 hodinou
Klasické české rohlíky
Hanci166 uvařila před 2 hodinami
Nejlepší stehna
jardas uvařil před 2 hodinami
Nudle s mákem
ctomala uvařila před 3 hodinami
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 6 hodinami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Vyzkoušeli jsme, jak nejlépe skladovat chleba: Vyhrály dvě metody našich babiček, i po týdnu byl bochník dobrý
Vratič obecný je známá bylina s repelentními účinky. Z jeho květů si snadno vyrobíme domácí repelent
Další recepty
Tématické fráze: rýžový koláč koláč z rýžové mouky rýžové koláčky ryzovy kolac recept sladký rýžový koláč rýžový puding rýžové těsto rýžové koláčky recept vonave a krehke kure recept rýžový korpus rýžová mouka recepty rýžový koláček rýžové koláče voňavé a křehké kuře rýžový pudink recept koláč z rýže recept na ryzovy kolac kolac ryze rýžová mouka recept korpus na ryzovy kolac
Suroviny: mouka hladká, máslo, cukr moučkový, mléko, žloutek, citron, esence vanilková, rýže, cukr písek, máslo, lusk vanilkový, pomeranče, mléko plnotučné, víno bílé, vejce, cukr moučkový
Voňavý rýžový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2ROK
3 názory