Tvrdý sýr
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 809 kJ / 2 105 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 123,14 g |
Tuky | 143,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 4,19 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 80,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 7. 2023 09:54
Zdravím vás ,jen se zeptám jde znovu rozehřát hotový sýr ? Stále je to takové tvarohové chtěla jsem sýr na smažení, ale to nepůjde co s tím ? Děkuji za rady
19. 1. 2023 12:10
Maja Motti: měla jsem - přímo od kravičky
I tvaroh jsem měla svůj - dělaný doma z kravského mléka. Jezdím přímo do kravína ......
I tvaroh jsem měla svůj - dělaný doma z kravského mléka. Jezdím přímo do kravína ......
12. 1. 2023 15:29
Dana2: musíte mít plnotucne mléko. Ne krabicové
12. 1. 2023 13:01
Nevím, kde udělali soudruzi z NDR chybu, ale mléko se vůbec nesrazilo - ani když jsem přidala další 2 lžičky citronové šťávy.
Poradí mi prosím někdo?
Poradí mi prosím někdo?
31. 3. 2016 14:19
Olina:
Jj, máte recht
No, ale ono to platí i obráceně. Tedy, mělo by, že.
Jj, máte recht
No, ale ono to platí i obráceně. Tedy, mělo by, že.
31. 3. 2016 09:30
Olča: Děkuji za informaci . Myslím, že než lidé něco začnou kritizovat negativně tak at to vyzkouší a když to nechutná jim dají ochutnat známým a pak píši odezvu. Každý máme jinou chut.Olča
26. 3. 2016 20:30
použila jsem 3,5% čerstvé mléko, sice v krabici ale ne trvanlivé, čerstvé. mě napadlo, jestli jsem to nevymačkala moc, asi to trochu tekutiny chce, nevím
26. 3. 2016 15:22
Lenunka: Jaké mléko jste použila? Toto většinou dělá krabicové mléko. A rozehřátou směs pořádně procedit a vymačkat přes gázu. Mě se zatím nic podobného nikdy nestalo - a to sýr dělám pravidelně každý měsíc
26. 3. 2016 13:47
Zdravím, mě se to bohužel nepovedlo, první fáze ano, ale když jsem směs dala na máslo, nic se netavilo, udělala se tuhá gumová koule, co nešla ani z vařečky, nevíte, kde jsem udělala chybu?
23. 3. 2016 09:42
Maja Motti: Tak choti a dceři chutná, i když ne jako klasický tvrdý sýr..spíš ochucený taveňák a dala jsem míň soli, takže i to bude možná tím, že mi tak nejede. Ale nemám problém ho zpracovat třeba při vaření
23. 3. 2016 07:10
mika59: díky
22. 3. 2016 21:19
Maja Motti:
22. 3. 2016 21:16
Dada: Mě spíš připadá ubohý Váš příspěvek. Nic jste nezkusila, ale přišla jste se zřejmě odreagovat a zanadávat si?
22. 3. 2016 21:12
Neni to trochu ubohe, napsat toto : A hlavně - neobsahuje tolik chemických přísad jako ten kupovaný. Vsechny prisady jsou kupovane v supermarketu a neobsahuji tolik chemickych prisad ???? Myslim si, ze se ma i u vareni a peceni pouzivat alespon trochu mozek. Je to zrovna tak "chemicke" jako vsechno kupovane.
22. 3. 2016 17:08
Tessi: já tam tvaroh necítila vůbec, bez dochucení chutná jako mozzarela na pizzu.....
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 40 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: tvrdý tvaroh recepty tvrdý sýr recepty tvrdý syr recepty z tvrdého sýra nakládaný tvrdý sýr recept na tvrdy syr tvrdy syr recept jak se dělá syr recepty z tvrdého sýru jak se dělá tvrdý sýr recepty ze syra tvrdé sýry syr recept na syr tvrdý tvaroh recept pomazanka z tvrdého sýra recept tvrdý sýr sýrová pomazánka z tvrdého sýra recepty ze syru naložený tvrdy tvaroh
Suroviny: tvaroh plnotučný, mléko farmářské, soda jedlá, šťáva citronová, máslo, sůl, koření, bylinky
Tvrdý sýr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/43V1
43 názorů