Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí kousky s tatarkou

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 4. 2009 13:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Musím podotknout, že recept není můj, ale z mimibazaru, od jiné mamči. Já ho dělala v neděli a ani jsem nestačila žasnout jak rychle zmizel!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitka J.

2. 12. 2014 21:41

Tohle jídlo znám od své kamarádky. Je tak úžasné a jednoduché, že i můj manžel - absolutní nekuchař se ho naučil a byl nadšený, jak skvělý je výsledek. Je to šťavnaté a voňavé po cibuli, tatarky stačí jen na potření masa.

Pajaja

4. 6. 2010 14:29

Žofi, přidala jsem si do oblíbených, moc se mi Tvůj recept líbí a vyzkouším ho. :-p;-):yes: +4

terysha.mathey terysha.mathey

9. 2. 2010 11:42

No, tak někteří nemusí řešit jestli to je kalorické nebo ne, tak to udělají takhle, taky bych to tak chtěla, jen závidím......... nemusí být každý recept dietní, ne každý potřebuje hlídat energie, i když se to tu k tomu vede.... Ale já chtít něco uvařit třeba pro tátu, nebo fajn večeři pro chlapa, tak určitě neudělám nic, co je dietní nebo nějak omezované.:-K

Ivana79 Ivana79

14. 7. 2009 11:20

Tak som to vyskúšala podla Sodovky,dala som pod maso zemiaky a výsledok bol super:yes: Bolo to jemné,šťavnaté a všetko naraz hotové,stačilo urobiť už len šalát :-)

cathleen cathleen (moderátorka)

8. 7. 2009 12:36

:yes::yes:+

Sodovka Sodovka

30. 4. 2009 21:14

Tento recept znám a je doopravdy výborný.:-p Tatarku můžete naředit bílým jogurtem. Nebo můžete dát pod maso ještě brambory a pak postupovat přesně podle receptu. Na závěr zalít asi 1 dcl zakysané smetany. Tatarka, cibule, smetana udělá na bramborách neskutečně dobrý miš-maš. A chuť z tatarky úžasně vsákne do masíčka. Dávám bodíka.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 4. 2009 19:12

No, je to kalorické, ale jak známo, nekalorické věci nejsou zdaleka tak dobré;-) Nicméně, s tou zakysanou smetanou taky souhlasím:-):yes:

alenaaa alenaaa

30. 4. 2009 16:27

Je to kalorické, až běda,tuk z tatarky...úplně by stačila zakysanka, ani bych už k tomu nevolila opékané brambory, leda na plechu v troubě bez tuku.:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: helmans kureci rizky s tatarkou kuřecí řízky s tatarkou kuřeci salát s tatarkou kuřecí kousky kureci kousky v tatarce kuřecí na tatarce řízky s tatarkou kuře v tatarce kuřecí v tatarce kure helmans kureci maso v tatarce kureci maso na tatarce kuřecí maso s tatarkou kuřecí řízek s tatarkou dietní tatarka helmans recepty kuře na tatarce kuře s helmans kuřecí maso tatarka tatarka ze zakysane smetany

Suroviny: cibule, maso kuřecí, pepř, tatarská omáčka, smetana zakysaná, sýr eidam

TopRecepty.cz

Kuřecí kousky s tatarkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oY8j