Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čertova kapsa

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

6. 5. 2009 12:22

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játra solíme až po změknutí, maso ihned.

Zdroj- Doporučené recepty-Ivana Frintová

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaja

2. 6. 2010 09:40

Zrovna tu hledám nějaký recept na kotlety, zase něco jiného než dělám. Tento recept mi připadá jednoduchý a díky fotkám se mi sbíhají sliny. Vypadá to tak, že mám na sobotu oběd vybraný. :-):yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 1. 2010 10:42

Saimi nejen vypadá, je to moc dobré jídlo;-)

Saimi

24. 1. 2010 17:30

vypadá to nádherně

Jenda1 Jenda1

7. 5. 2009 13:59

Jani, taky dělávám, ale s kuřecí játrou.:-p
Hezké fotečky;-);-), posílám pátého bodíka.:-!:-)):yes::yes:

Eliza Eliza

6. 5. 2009 22:52

Já už poslední dobou i ten hrášek polknu - a to jsem dřív měla dojem, že by mi obrátil žaludek :-). Třeba ta játra jen neumím připravit; vzpomínám, že máma je často dělala jako minutku (prý kvůli železu, které obsahují), a to jsem je jedla, ale jiné vnitřnosti jsem prostě nemohla. Babička mi (jako dítěti) z polévky vybírala kuřecí srdíčka coby největší lahůdku a já jsem je polykala s tak upřímným odporem, jaký je vůbec možný... V tomto ohledu se na mně moji francouzští předci příliš nepodepsali...;-):-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2009 22:15

Nenuť se nikdy do něčeho, co nemůžeš. Já si marně vzpomínám, co nemám ráda já:-)):-D, když jsem byla malá, nesnášela jsem kel nahusto a bramborový guláš, i to už není pravda:-D:-)). Nemusím moc rýži a tu jsem zase zbožňovala, tak vidíš, chutě se mění;-)

Eliza Eliza

6. 5. 2009 21:59

Jani, možná bych se měla poučit i já a zkusit játra... Ale já mám asi nějakou bariéru. Prostě to nepůjde.

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2009 21:43

No, Eli, učím se od tebe ta "zelenina":-)):-D

Eliza Eliza

6. 5. 2009 21:27

Jani, ta fotka je úžasná - máš je čím dál lepší, všimla sis toho? :-)
Jídlo sice neochutnám, nejím vnitřnosti a ani hotové lečo nemusím (jím jen to, které uvařím já...:-* ), ale jistě je dobré... Jak říkám, krásná fotka :yes::-!

Boubelinda

6. 5. 2009 15:48

:-*:-p už to vidím u nás na talíři. Brzo vyzkouším.:yes:

spagetka spagetka

6. 5. 2009 15:44

Já na to ještě přidávám lžíci podušených hub, která smíchám s játry. Každopádně :-p:-p:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 5. 2009 14:07

:-D:-*

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2009 13:52

Merylas, klidně, určitě bysme to nějak zvládli i s mým přítelem:-D:-))

Merylas Merylas (moderátorka)

6. 5. 2009 13:34

Občas jsem dělávala, ale s jinou náplní, takto připravené kotletky nikdy nezklamou:-p:yes: Jani, nechceš mě vzít na stravu?:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 5. 2009 12:56

No, sousedi říkali, že mne asi vystěhují:-D:-)), ale prý to spraví pozvání na oběd!:-)):-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: aspikové lahůdky recepty polevka z kuřecich srdíček certovo maso vepřové s játrou recepty mäso s lečom certova veprova kapsa čertova játra recepty pro kazdou kapsu čertův kotlík recept top recepty čertovo maso veprova certova kapsa čertova polévka vepřové maso s játrou maso na kořenové zelenině top recepty certova kotlata plnena certova kotleta fecept na gulas ze selete kuřecí kapsa s játrou čertovo maso recept kreci polevka s jatrou

Suroviny: kotleta, játra vepřová, lečo, olej, cibule, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Čertova kapsa

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oYXK