Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na pivě

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2009 13:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 367 kJ / 805 kcal
Bílkoviny4,48 g
Tuky84,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 1,61 g
Sůl4,00 g
Sacharidy6,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

scofiq

30. 10. 2015 15:37

...o víkendu se na "TO" vrhnu ;-)+ bod :yes:

Coolich

18. 9. 2011 17:43

Výtečné, dnes jsem vyrobil 8 porcí :-) takže na to praskly 2 láhve černého Kozlíka z Velkých Popovic :-) akorát část masa jsem nahradil kuřecíma stehenníma steakama a určitě to taky bude dobré, tož díky za skvělý receptík a přidávám 10. bod!

Eliza Eliza

11. 10. 2009 11:39

Tak my už jsme dnes po obědě; vybrala jsem tento recept a bylo to úplně skvělé...:-p Jen jsem k dusícímu se masu přidala celý oloupaný stroužek česneku (pro ovonění) a jednu sušenou feferonku. A trochu masoxu :-8.
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...;-)
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod. :-D
Přidávám fotky...:-) a děkuji.

Marta Marta

13. 5. 2009 11:12

omajda vypadá velice dobře, ukládám si a někdy si u manžela "šplhnu" :-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

9. 5. 2009 06:54

Hanko.Pivo používáme do více jídel a jak píše Jenda, je to dobrá klasika. Já taky pivo nedávám do jídel s náznakem divočiny, ale je to moc dobrý nápad. Taky prubnu. ((poznámka - do takovýchto jídel je nejlépe používat pivo tmavé ale na síle moc nezáleží, myšleno více alkoholu. Je to spíše otázka jeho chuti a barvy a taky jeho sladkosti) +bodík

Eliza Eliza

8. 5. 2009 21:50

Děkuji za odpověď, recept mě láká, tak někdy vyzkouším. Pokud na značce piva nezáleží, bude to u nás Gambrinus - pivo kupuji jednou za "uherák", ale když, tak ze setrvačnosti tuto značku...

Hanulka21

8. 5. 2009 21:38

jaké najdu, manžel pije pivo málo a jen si koupí někdy nějakou obyčejnou 7-8, ale většinou tam šoupnu Pito, to bývá doma vždy a možná na obr. je trochu vidět že to bylo Pito Primátor

Eliza Eliza

8. 5. 2009 18:58

Hanulko, jaké pivo používáš? Slyšela jsem, že plzeňské se na vaření nehodí, je prý moc hořké. Já mám skvělý recept na krkovičku na černém pivu, to je hodně dobré, jak je karamelizované... Ale s tím světlým bych nerada experimentovala. Poraď... :-)

Jenda1 Jenda1

8. 5. 2009 14:11

Hani, je to klasika:-), recept dělávám, nepoužívám jalovec:-(, ale určitě vyzkouším, až budu dělat.;-) K takovým "šťávičkovým" masům mám rád rýži.:-p
Hezky nafocený postup.:yes:
Bodík letí do Orlických hor.:-!:-)):yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pivě hovězí na pivu hovězí maso na pivě hovězí ragů na pivě hovězí na černém pivu hovězí maso na pivu hovězi napivě hovezi nan pive hovezi ragu na pivu hovězí na černém pivě hovězí plátky na pivě hovězí ragu na černém pivu hovězí ragů na černém pivě hovezi zadni na pivu hovězi na pivo hovězí v pivu receprty hovězí na piv maso na pivě hovězí guláš na pivě

Suroviny: hovězí zadní, špek, cibule, pivo světlé, mouka, hořčice, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, jalovec, sůl, jíška

TopRecepty.cz

Hovězí na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Q1gY