Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Smetanové těstoviny zapečené s bazalkovým špenátem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

8. 6. 2016 20:13

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie5 582 kJ / 1 334 kcal
Bílkoviny39,87 g
Tuky33,48 g
Vláknina17,05 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy213,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to fajn recept pro lidi, co pěstují doma bylinky.

Prosím, pokud dáváte receptu nízké hodnocení, napište mi pod něj také proč, abych mohla recept případně vyšperkovat nebo se pro příště inspirovat :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny se špenátem a smetanou špenát s těstovinami a smetanou zapečené těstoviny se špenátem recepty se špenátem zapékane těstoviny se smetanou a špenátem zapecene testoviny s bazalkou těstoviny,smetana,špenát zapečené těstoviny s listovým špenátem těstoviny se špenátem zapecene testoviny s parmezanam a bazalkou těstoviny se smetanou těstoviny se smetánku a spenatem těstoviny se smetanou a špenátem špenátové těstoviny se smetanou zapečené smetanové těstoviny zapečené těstoviny ze na smetaně zapečený těstoviny se na smetaně smetanové těstoviny se špenátem těstoviny se spenatem smetanou testoviny smetana spenat

Suroviny: těstoviny, špenát mražený, smetana, sýr, česnek, máslo, bazalka čerstvá, olej, omáčka sojová, koření kari, majoránka, sůl

TopRecepty.cz

Smetanové těstoviny zapečené s bazalkovým špenátem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZnPR