Biftek na zeleném pepři
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 880 kJ / 2 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 228,47 g |
Tuky | 126,09 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 1,57 g |
Sodík | 1,90 g |
Sůl | 4,19 g |
Sacharidy | 129,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2013 13:54
Ahoj, nevím, proč tu všichni nadáváte na výtvor Papričky. Mně nepřijde, že by se s tím masem poprala špatně. Prostě uvařila z toho, co měla doma za maso a vypadá, že to bylo výborné. Já dělám pravé bifteky taky jen občas, protože nepřehazujeme peníze vidlema, ale když už je dělám, tak klasiku - na rozpálené pánvi, jen okořeněné, bez omáčky. A pro ty, co si hrají na odborníky nebo by se jima chtěli stát, mně v orientaci docela pomohla stránka www.bifteky.cz, kde je všechno o masu i jeho možných úpravách
5. 8. 2011 14:31
Já nevím, o co vám jde Paprika vyrobila fotku, protože, když si to kdokoliv přečte pozorně dokonce, zjistí, že ona autorkou receptu není a napsala, co použila za maso.
Jakub neregi. tvůj poznatek "byftek se v žádném případě nerozklepává" taky o něčem svědčí
Jakub neregi. tvůj poznatek "byftek se v žádném případě nerozklepává" taky o něčem svědčí
5. 8. 2011 14:22
Lidé nejsou netolelerantní...musíš tedy dávat věcem správný název, pokud píšeš biftek pak se to váže určitému druhu masa, takže jakkákoliv náhražka je zavádějíci...no prostě chápu že chcete šetřit,ale pak to neoznačujte těmito pojmu. Jistě tento recept je skvělý...jen to není biftek
10. 2. 2011 21:08
Tady máte něco o bifteku a stejkách.Snad vám to pomůže.
http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=225
http://www.hostovka.cz/clanek.php?clanek=225
19. 4. 2010 18:53
Nechci být rýpal, ale tohle se bifteku ani nepodobá! Byftek se v žádném případě nerozklepává, dělá se z čistě uříznutého masa. Další věc je že biftek se nikdy nenakládá, na co byste nakládala svíčkovou? Když už je sama o sobě dost měkká.
4. 3. 2010 14:40
Dívala jsem se na ty stránky-americké brambory,bramboráčky s nivou,žloutkové řezy a jiné.Myslím že všechny co mají fotky
4. 3. 2010 14:07
Papričko - máš moc hezkou fotečku - tady máš svojí kopii
http://www.femina.cz/hovezi-maso/biftek-na-zelenem...
http://www.femina.cz/hovezi-maso/biftek-na-zelenem...
23. 2. 2010 16:10
Roman bude asi pekny rypal. Dobre, mozna umi varit a treba je i sef kuchar, ale tohle jsou stranky pro obycejne lidi, co radi vari a ji. Papriko, recept uzasny, pridavam k oblibenym a urcite udelam..Jen nevim, kde tady sezenu svickovou (Anglie), ale urcite neco vymyslim Super receptik
30. 12. 2009 16:23
Díky všem za obhajobu. Vím, že by měl být biftek z pravé svíčkové, ale prostě nejsem tak prachatá a měla jsem opravdu krásný kousek zadního z mladého býka, takže jsem v jeho použití na minutku neviděla problém. A já jsem použila určitě smetanu, manžel nemá ramu rád a s cholesterolem problém nemáme. Ale nic proti ní nemám, pokud někomu vyhovuje, tak ať ji používá. Nechápu proč jsou lidé tak netolerantní.
30. 12. 2009 09:54
Ještě dodám k autor: Roman (neregistrovaný/á) - že by napověděla dost i fotka, kdyby ovšem dotyčný rozeznal svíčkovou od zadního hovězího . Hezký den
30. 12. 2009 00:25
Merylas
29. 12. 2009 23:51
Autorka fotky píše, že použila hovězí zadní a já osobně třeba dávám místo šlehačky rostlinnou Ramu do všeho. Mám vysoký cholesterol a tak nevím co si vybrat, jestli kriminál nebo aby mě to kleplo. Tak asi ten kriminál a spoléhám na to, že mi někdo občas přinese bábovku. Bez vajec ovšem a s rostlinným tukem a né máslem.
29. 12. 2009 23:46
Jinak super receptík, nádherné fotečky, bodík je jistý +2
29. 12. 2009 23:45
Roman ( nereg ), kdybys si přečetl v příspěvku Papriky, že dělala ze zadního, a ne ze svíčkové, pak bys mohl tady něco kritizovat ... a pak, kdo je tady analfabet
29. 12. 2009 23:25
Který neskutečný kulinářský analfabet může takovým způsobem upravit svíčkovou. Maso na obrázku je rozklepané jak na řízek. Škoda zvířete, které na muselo položit svůj život, aby z něj takový neumětel vařil. Použít do čehokoliv rostlinnou Ramu místo šlehačky, to už snad hraničí přímo s kriminálem. Ještě poznámka pro admina k antispamu - číslovka je něco úplně jiného než číslice (učí se asi ve čtvrté třídě základní školy) !!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: biftek hovězí biftek omáčka na zeleném pepři biftek s peprovou omackou biftek recept omáčka ze zeleného pepře vepřový steak na zeleném pepři hovězí biftek s pepřovou omáčkou omáčka na biftek hovezi biftek recept hovězí na pepři hovězí steak na pepri omáčka k bifteku biftek se zeleným pepřem bifteky z pravé svíčkové steak na pepři recept na biftek veprove maso na zelenem pepři omáčka se zeleným pepřem maso na pepři
Suroviny: svíčková hovězí, šlehačka, pepř zelený, pepř mletý, sůl, omáčka worcesterová, brambory, vejce, kapie, sýr, máslo, smetana ke šlehání, mléko, petrželka, sůl
Biftek na zeleném pepři
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNM
18 názorů