Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 954 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,72 g |
Tuky | 36,13 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 157 mg |
Sodík | 2,45 g |
Sůl | 6,04 g |
Sacharidy | 2,76 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 6. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Moje poznámka
Portobello plněné šunkou, Nivou a smetanou s restovanými vepřovými játry
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AlBO
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 9 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 12 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 13 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 2 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 2 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 4 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 4 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 5 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 5 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 6 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 6 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 6 hodinami
Jogurtový dort s rybízem
Mart1neek před 6 hodinami
Tématické fráze:
zampiony niva smetana,
žampiony plněné nivou, smetanou, šunkou,
plněné portobello,
portobello recepty,
žampiony portobello s nivou,
žampiony portobello plněné kuřecí šunkou,
plněné portobello recepty,
zapečená portobella,
sunka plněna nivou a zakysanou,
portobello a kuřecí játra,
těstoviny s vepřovou směsí,
řízky z portobella,
těstoviny s vepřovými játry,
pečené portobello s nivou a rajčaty,
zapékané brambory se šunkou nivou,
portobello recept s játrou,
vepřové maso s nivou a smetanou,
brambor s veprovymy jatry
Suroviny:
portobello,
sýr niva,
smetana 12%,
šunka,
petrželka zelená,
olej,
játra vepřová
Komentáře (6)
Portobello tímto způsobem dělám často !! - ale játra ( jakékoliv ) to opravdu nemohu !! bytˇ jsou restovaná .