Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Lanýžové risoto

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

2. 7. 2016 16:22

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie14 332 kJ / 3 426 kcal
Bílkoviny87,95 g
Tuky225,45 g
Vláknina14,75 g
Cholesterol 503 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,08 g
Sacharidy222,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

nemam ceskou klavesnici.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

aachje aachje

3. 7. 2016 17:50

Jitkas: evidentne vas irituji, presto s vami jeste ztratim trochu casu.. pokuste se dovzdelat. diariodochef.com.br/2011/10/10/risoto-ou-risotto/
pokut budete mit problem s prekladem, kupte si slovnik.
sancta simplicitas

Jitkas

3. 7. 2016 17:34

aachje: Teprve ted mi doslo, ze Vy nedelate risotto, ale "risoto", mea culpa :-(

aachje aachje

3. 7. 2016 17:07

Jitkas: proto ho delam prikryte. neni potreba tolik tekutiny. a samozrejme komu je potreba vice, musi dolit tekutinu. ale to je snad jasne. neni to recept podle presnych norem jako nekde v zavodni jidelne. varim s citem a pouzivam hlavu:-*

Jitkas

3. 7. 2016 16:56

aachje: Nebavi mne vubec delat chytrou, ale risotto je moje parketa. Dam Vam do budoucna jednu vseobecne znamou technickou, na 100 g ryze se spotrebuje asi 300 ml tekutiny ( tedy i vyvaru) ;-) Zalezi na typu ryze, treba takova "carnarolli" potrebuje tekutiny o malinko vice, asi 333 ml.

aachje aachje

3. 7. 2016 16:35

casino: vy si nejdrive upravte sve vachrlate recepty, nez budete hodnotit jine :-*

aachje aachje

3. 7. 2016 16:29

cathleen: jojo opravim;-)

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 7. 2016 16:21

aachje: upravíš si to?
Jasně, že se víno odpaří i ze zakrytého hrnce, ale nestovnatelně pomaleji ;-)

aachje aachje

3. 7. 2016 16:15

cathleen: tekutina se odpari i po poklickou. musela bys mit asi sroubovaci, aby se nic neodparilo. tekutina se hlavne vsakne do ryze. 300ml je spravne

aachje aachje

3. 7. 2016 16:14

magdalenka: jsi presna :yes::-)

aachje aachje

3. 7. 2016 16:13

maris: hnede zampiony. u nas je maji pod nazvem kastanje champions

casino casino

3. 7. 2016 16:00

Jitkas:
No, možná tím vachrlatým názvem autorka vachrlatě vyřešila jak vachrlatý postup, tak vachrlaté risotto...:-D
magdalenka:
Podle věty "...pokuste se mit krasnou nedeli" soudím, že s tou cizinou máte recht:-8

cathleen cathleen (moderátorka)

3. 7. 2016 15:53

aachje: Jitkas udává množství tekutiny do risotta max. 8 dl, ty tam máš 300 dl - mají být ml, že? A tekutina se přeci odpařuje bez zakrytí pokličkou ;-)

maris maris

3. 7. 2016 15:30

magdalenka: nevím, asi máš pravdu;-)

magdalenka magdalenka

3. 7. 2016 15:04

maris: neviem prečo, som nadobudla dojem, že autorka žije v zahraničí...proste prekladá z cudzej reči aj farby...
ako napr. - kupujem si farbu na vlasy - mahagón alebo gaštan...:-8 alebo som vedle jak ta jedle...
(Som trochu mimo mísu, ale snáď to osadenstvo strávi...)

maris maris

3. 7. 2016 14:55

magdalenka: hnědé nebo taky krémové znám, mě ale zaujal ten název " kaštanové ", s tím jsem se ještě nesetkala;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: lanýžový olej použití lanýžový olej recepty s lanýži lanýžový olej recept lanýžový olej recepty lanýžové recepty lanýžová kaše lanýžová kaše recept jak použít lanýžový olej lanazovy olej lanýže recept lanýže recepty recept s lanyži lanyzove maslo recepty lanizove v nalevu rizeto lanizove rizoto na co lze použít lanýžový olej lanýžové risotto recept lanyzove rizoto lanyzove rizoto recepty

Suroviny: rýže, žampióny, cibule šalotka, víno bílé suché, vývar masový, máslo, parmazán, olej olivový, olej, sůl, bazalka čerstvá, pepř mletý,

TopRecepty.cz

Lanýžové risoto

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2Nnv