Domácí lasagne

www.toprecepty.cz Kuchař:

Těstoviny 19 názorů

32

Suroviny

300 g hladké mouky
trochu mouky (na posypání válu)
3 vejce
špetka soli
asi 1 dl vody (vlažné)
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mouku prosijeme na vál a promícháme se solí (solíme málo, jinak by těsto špatně schnulo).

  2. Do mouky uděláme důlek a pomalu do něj vléváme vejce rozšlehaná s vodou.

  3. Nožem těsto zpracováváme, pak těsto hněteme důkladně rukama, až vypracujeme hladké těsto.

  4. Z těsta vykrajujeme obdélníčky asi 5x 7 cm široké a vaříme ve velkém množství mírně osolené vody doměkka.

  5. Po uvaření je scedíme a necháme okapat.

  6. Poté lasagne vrstvíme s různými náplněmi podle daného receptu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 10 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Domácí lasagne

  • casino casino

    Janka231:
    Záleží, jakou dáte náplň a jak hladoví jsou jedlící..., ale 4 poctivé porce Lasagne alla Bolognese by z tohoto mohly být:-))
    *****
    Jsem si už párkrát všiml, že rcp vkládané www.toprecepty.cz často nestojí za psí štěk... Kdo je, prosímsakra, píše?

    Odpovědět

  • Janka231 Janka231(neregistrovaný)

    na kolik porcí jsou tyto lazaně

    Odpovědět

  • samsonko :D samsonko :D(neregistrovaný)

    ja mam len 13 rokov a je to pre mna celkom jednoduche a velmi chutne dakujem za recept. ;-)

    Odpovědět

  • Dominika Dominika(neregistrovaná)

    Chcela by som sa opýtať, či to stačí na jeden obed pre 5 člennú rodinu
    Vopred ďakujem za odpovede
    Domča :-)

    Odpovědět

  • Lukáš Lukáš(neregistrovaný)

    :-D:-D:-D:-)):-))Jsou dobré. MNAM! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)):-)):-)):-)):-D:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • sally sally(neregistrovaný)

    pro kolik porci to je
    :-//

    Odpovědět

  • lojza lojza(neregistrovaná)

    :-//:yes:me celkem nechutnají ;-(:-(:-):-/:-p;-):-O:-8:-K:-*:-S:-D:-)):-?:-!:-((

    Odpovědět

  • Andrea Andrea(neregistrovaná)

    lazane jsou dobry zvlast z masem (hovjezim) a ze syrem mnam:yes:;-):-)

    Odpovědět

  • Pulina Pulina (neregistrovaný)

    já dělám sýrové lassange z kuřecím masem a jsou mooc dobrý :yes:;-)

    Odpovědět

  • tom tom(neregistrovaný)

    cojsem slišěl tak jsou dobre ale nevim

    Odpovědět

  • o.v o.v(neregistrovaný)

    lazaně jsou moc debré:-):-)):-D:-S:-*:-K:-8:-O;-):-p:-/:-):-(;-(:-//:no::yes::-((:-((:-!:-?:-)):-D:-S:-*:-K:-8:-O;-):-p:-/:-):-(;-(

    Odpovědět

  • tejaja tejaja(moderátorka)

    magdalenka, lasagne sa robia presne tak, ako píšeš. Nevaria sa dopredu. Dávajú sa surové a musia byť s dostatočným mnoýstvom omáčky, a potom počas pečenia pekne zmäknú. Rovnako sa robia aj canellonni.

    Odpovědět

  • elitaaa elitaaa(neregistrovaná)

  • Ivan Ivan(neregistrovaný)

  • magdalenka magdalenka

    Ja lasagne domáce ani kupované nevarím. Iba vrstvím bez varenia, omáčky dávam dosť veľa. pred pečením nechám dobre odstáť, myslím, že časť omáčky vsakuje a je to potom chutnejšie.

    Odpovědět

1 2 Další

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo