Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso se zelím

Máte ještě trochu kysaného zelí? A myslíte, že nelze připravit jako lehké letní jídlo? Tak zkuste variantu s mletým masem a zakysanou smetanou. Rychlé, chutné jídlo, připravené ze surovin, které mohou čekat i ve vaší spíži a chladničce.

Hodnocení receptu je 4,7 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

24. 9. 2016 12:23

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 286 kJ / 1 502 kcal
Bílkoviny84,03 g
Tuky98,74 g
Vláknina26,41 g
Cholesterol 278 mg
Sodík 5,09 g
Sůl12,60 g
Sacharidy59,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Simona Skolakova Simona Skolakova

26. 9. 2016 00:03

Vankova marie: myslím,že dnes jste neměla dobrý den,škoda;-)nemusíte tento receptík vařit,nikdo vás nenutí;-)

hosta hosta

25. 9. 2016 23:14

Vankova marie: Myslím, že podléháte zbytečně hysterii. Tahle variace na segedín oslovila, jak je vidět, více lidí a používat u jídla výrazy, které jste použila, je přinejmenším neslušné. Nikdo vám nebere váš názor, tak respektujte i ty ostatní. Za mne určitě bod a ráda zkusím, kombinace mletého masa a zelí se mi líbí. Vy klidně zůstaňte u bůčku;-)

mika59 mika59

25. 9. 2016 22:42

Vankova marie: Respektuji Váš názor, :yes::yes::yes: A taky vařím segedín z bůčku...: Ale od toho jsou ty recepty ne??? Každý ať si uvaří co má rád...:-D:-D:-D

Vankova marie

25. 9. 2016 22:37

mika59: asi proto že s egedinsky varim ráda. nedam na něj dopustit a rodina ho miluje.jinak nemám nic proti jiným receptu a ráda najdu i dobrou inspiraci a uvarim podle receptu ale Vy jste prostě pichla do živého. Alespoň pro mě. Beru to osobně pro sebe napsala jsem svůj názor a samozřejmě Vsem kdo si recept vyzkouší přeji ať jim chutná :-p

mika59 mika59

25. 9. 2016 22:18

Vankova marie: Maruško, ale já to uvádím jako verzi segedínu... v uvozovkách. A jestli se Vám to nelíbí tak to prostě jednoduše přejděte..Nejste jediná.. co to čte a třeba to nebude někomu vadit jako Vám.. A svíčková se taky nedělá jen z pravé svíčkové...;-);-) A taky Vám nedávám ty šílené smajlíky..;-):-K

Vankova marie

25. 9. 2016 22:12

Ono to není o tom jak je to vyfoceny ono je to o tom že proboha segedin je segedin a patří tam maso bucek ne mleté maso a ne že se s toho dělá takový na pohled bl a nezapomeňte že oči ji taky.vím o čem píšu vařím denně pro šest strávníků a snažím se neprznit jídla.když tam patří houba nedám místo houby housku.když tam patří bucek tak tam nedam mleté o tom to je.8-(

mika59 mika59

25. 9. 2016 21:36

Vankova marie: OK....;-).Ono totiž některé jídlo opravdu nejde líp vyfotit a i když nevypadá, a nejsou vidět kousky masa, tak to třeba chutná......a těším se na to Vaše....:-)co Vy uvaříte, jíte..a vyfotíte..;-)

Vankova marie

25. 9. 2016 21:36

mika59:stačil jenom obrázek. Budete se divit ale na jednou vráceny jídlo recepty nečtu 8-(

mika59 mika59

25. 9. 2016 21:29

Venkova marie: Tak proč to čtete? Nikdo Vám to nenutí...:-);-)A i když jste nevyzkoušela a už odsuzujete ?: Neznám Vaše strávníky, ale ???

Venkova marie

25. 9. 2016 21:25

Pane bože taková prasarna. .tohle uvařit tak mi to hodí na hlavu.:no::-((

Ivace64 Ivace64

24. 9. 2016 22:28

Tak to si nedovedu představit, ale vyzkouším, snad manžel nebude proti:-K

ivulinka ivulinka

24. 9. 2016 14:06

Dobrý nápad:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z mletého masa segedínský guláš z mletého masa recepty z mleteho masa mleté maso recepty mlete maso segedin podle babicy perkelt z mletého masa maso na segedin segedínský z mletého masa mleté maso se zelím madarsko segedýn z mletého masa rozmělněné maso segedinsky gulas s mleteho masa segedin babicy segedín jednoduše mleté maso recept recept segedin perkert z mletého masa jak se cte segedin receptik na segetin

Suroviny: maso mleté, zelí kysané, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana zakysaná, kmín celý, pepř mletý, sůl, cukr

TopRecepty.cz

Mleté maso se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5zXR