Mleté maso se zelím
Máte ještě trochu kysaného zelí? A myslíte, že nelze připravit jako lehké letní jídlo? Tak zkuste variantu s mletým masem a zakysanou smetanou. Rychlé, chutné jídlo, připravené ze surovin, které mohou čekat i ve vaší spíži a chladničce.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 6 286 kJ / 1 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,03 g |
Tuky | 98,74 g |
Vláknina | 26,41 g |
Cholesterol | 278 mg |
Sodík | 5,09 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 59,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 7. 2023 09:39
9. 7. 2023 08:49
21. 1. 2023 13:03
Vepřo (mleté mäso!), zelo atď.
Súhlasíte?
Palacinky s čokoládou, orechami, šľahačkou a cesnakom - podobný výmysel "kuchára".
9. 1. 2023 08:55
2. 12. 2017 13:24
8. 5. 2017 13:34
U Vás doma do Segedínskeho gulášu patrí bůček.
Perfektne!
U nás bůček, našťastie, bežne ani nepredávajú.
Takže, každému to, čo chutí (chutná).
My varíme guláš len z hovädzieho mäsa tak, ako je to samozrejmé v Maďarsku, kde guláš (Gulyás, aj keď to je v skutočnosti polievka a správne je Pörkölt, alebo Perkelt, ako sa to zvykne v našich zemepísnych šírkach písať).
Takže netreba sa rozčuľovať.
Ja mám vyše 2000 receptov na Guláš, od Tichého oceánu až znova po Tichý oceán a nepíšem tým ostatným, že tam patrí to alebo ono.
29. 9. 2016 04:27
29. 9. 2016 03:35
27. 9. 2016 21:35
No, tak to asi máte taky tyto nůžky, že
https://www.zena.cz/nuzky-na-pazitku/r~i:photo:598...
27. 9. 2016 20:48
27. 9. 2016 11:31
No, napřed ve mně hrklo, že používáte nožíce na pažitku...
***
Kysané zelí kupuju v sáčku... Napřed ustřihnu rožek a vydlábím kyselou vodu. Pak sáček podélně (i se zelím) rozkrojím, ale nedokrojím k podložce. Potom sáček napříč naněkolikrát překrojím, ale avšak opět nedokrojím k podložce. Nakonec zelisko vyklopím do, v tomto případě, guláše
27. 9. 2016 08:02
cecilka:
casino:
27. 9. 2016 06:53
26. 9. 2016 12:43
casino: nie ste jediny, co takyto segedin vari. Je popularny najma medzi majitelmi krankasoveho chrupu
26. 9. 2016 08:12
Zelí samozřejmě sleju a až podle chuti tu kyselou vodu dolévám...
Vařím z mleté prasečiny a největší "umění" je, nerozfofrovat maso do mrtě, ale avšak tak, že aby zůstalo v hrudkách, takže moc nemíchat
Vankova marie: neregi
No, dobrýýý...
Tedy až na ty vulgarizmy
mika59:
No, dobrýýýý...
Tedy rcp některé odpovědi některé
hosta:
No, dobrýýý...
Simona Skolakova:
No,...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 14 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 36 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Z mletého masa můžete vytvořit spoustu výborných a poměrně rychlých jídel
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: guláš z mletého masa segedínský guláš z mletého masa recepty z mleteho masa mleté maso recepty mlete maso segedin podle babicy perkelt z mletého masa maso na segedin segedínský z mletého masa mleté maso se zelím madarsko segedýn z mletého masa rozmělněné maso segedinsky gulas s mleteho masa segedin babicy segedín jednoduše mleté maso recept recept segedin perkert z mletého masa jak se cte segedin receptik na segetin
Suroviny: maso mleté, zelí kysané, cibule, česnek, sádlo, paprika sušená sladká, mouka hladká, smetana zakysaná, kmín celý, pepř mletý, sůl, cukr
Mleté maso se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zXR
27 názorů