Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Popovický hovězí guláš na pivě

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

26. 9. 2016 21:19

Suroviny

Porce: 4 - 5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 487 kJ / 1 311 kcal
Bílkoviny233,95 g
Tuky17,68 g
Vláknina20,52 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy48,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

1. 8. 2020 14:27

Gazpacho: recepty na guláš s černý pivem - stačí pohlédnout vpravo....

Gazpacho

1. 8. 2020 13:43

Mám dotaz:
Skúsil niekto recept s čiernym pivom?
Ak áno, aká bola výsledná chuť?
Ďakujem.
V krajine, odkiaľ guláš pochádza, sa guláš nikdy nezahusťuje.
To znamená, že množstvo cibule, ktorá sa počas dusenia hovädzieho
mäsa prakticky rozpustí, je úplne dostačujúca na zahustenie.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí guláš na pivě hovězí guláš na pivu guláš na pivě hovězí guláš s pivem hovězí guláš na černém pivu popovicke hovězí maso guláš na pivu hovězí na česneku a s pivem hovězí guláš recept gulas ba pivu hovězí guláš na černém pivě guláš s pivem nejlepší popovický guláš hovězí guláš s houbami na pivu gulas na pive v troube hovězí gulas na svetlem na pivu guláš na cernem pive v troubě nejlepsi hovězí gulas na černém pivu nejlepší hovězí guláš na na černém pivu hovězí pivní guláš

Suroviny: maso hovězí, protlak rajčatový, vývar masový, cibule, chléb, česnek, sádlo, kmín drcený, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, majoránka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Popovický hovězí guláš na pivě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2wNv