Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Moravský vrabec

Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém případě si pochutnáte!

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min bez doby odležení

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava, bez doby odležení)

30. 9. 2016 18:06

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 030 kJ / 724 kcal
Bílkoviny103,81 g
Tuky21,98 g
Vláknina14,55 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy24,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Merylas Merylas (moderátorka)

19. 1. 2024 16:40

Kesin: Když protlak, tak je dobré ho trošku orestovat přímo v základu, na tuku. Ztratí kyselost a dá pokrmu barvu. Ptatí třeba i u guláše.

Kesin

19. 1. 2024 15:53

Ano, lžička protlaku nic nezkazí. Naopak maso je takové tmavší a pikantnější. Jedl jsem to v mnoha restauracích . Na mou otázku řekli že přidávají protlak nebo kečup.<3

apfele

8. 4. 2022 11:05

Olda: :-D rajský protlak. A to jste viděl kde? :-D:-D

Romola

20. 12. 2020 23:59

"Naložením" získá maso skvělou chuť. Už mám přidáno v oblíbených receptech. Děkuji autorce za sdílení receptu! :yes:

Olda

7. 10. 2016 11:28

:-8 když moravský tak ještě 1 lžička rajský protlak

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: moravský vrabec se zelím moravský vrabec se zelím recept moravský brabec se zelím moravský vrabec se zelím recepty moravsky vrabec vepřové moravský vrabec se zelím vrabci se zelim moravsky vrabec recepty vrabec se zelim pečení vrabci se zelím peceny vrabec se zelím pečení vrabci moravsky vrabec recept moravský vrabec s červeným zelím moravští vrabci recepty moravský vrabec se zelím veprový vrabec se zelím moravsky brabec recept recept moravsky vrabec recept na moravský vrabec

Suroviny: plecko vepřové, bůček, sádlo, cibule, česnek, kmín celý, sůl, pepř mletý, mouka hladká, voda

TopRecepty.cz

Moravský vrabec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GVVy