Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské čokoládové dukáty

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

4. 10. 2016 13:14

Suroviny

Porce: asi 150 ks

Nutriční hodnoty

Energie14 160 kJ / 3 384 kcal
Bílkoviny55,92 g
Tuky191,72 g
Vláknina13,50 g
Cholesterol 722 mg
Sodík 385 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy352,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doporučuji upéct jeden plech a podle něj zvolit množství těsta a dobu pečení. Já nejen první plech spálila, ale ještě se mi spojily dohromady. Ještě že jich je tolik a dají se jíst i rozlámané.

Zdroj: Varecha.sk

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka

17. 11. 2016 21:48

sice těsto bylo dosti mazlavé, ale přidala jsem více mouky. :-( neměla jsem tolik ořechů, tak jsem opražila vločky. i tak výborné! :-K :-Q

zizala zizala (moderátorka)

4. 10. 2016 17:08

Hezké mlsání :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čokoládové moucniky francouzský čokoládu rozehřejeme nad parou jak rozehřát čokoládu francouzska cokoladova bublanina recept

Suroviny: čokoláda, mouka polohrubá, cukr, máslo, škrob, vejce, prášek do pečiva, sůl, ořechy sekané

TopRecepty.cz

Francouzské čokoládové dukáty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N6rK