Paprikové domácí klobásy
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 949 kJ / 2 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,93 g |
Tuky | 52,85 g |
Vláknina | 146,07 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 449,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Vysvětlení zkratek :
HPV - hovězí výrobní maso. V podstatě je to ořez, svalovina z přední a zadní hovězí čtvrti.
VL - vepřové libové maso (ořez z kýty a pečeně)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 12. 2016 13:29
Souhlasím chybí tam sůl a nebo praganda , dá se použít i rychlo sůl a pak nemusí být maso naložené tak dlouho, také tam přidávám bůček jinak je to suché , a udím asi 2dny při teplotě max 50 C
23. 10. 2016 18:34
dadulka111: Souhlasila bych. Sůl určitě chybí a taky necháváme déle odležet .
23. 10. 2016 18:02
A co sůl? Vy maso nesolíte? Klobásy doma vyrábíme již dost dlouho a abych řekla pravdu, recept se mi moc nelíbí. Dle mého názoru je hodina na odležení směsi málo. My to necháváme proležet tři dni. Dále vám tam chybí něco tučnějšího, třeba vepřový bok. Na obrázku ale klobásy vypadají pěkně.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborový bochníček
Přidáno před 7 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 8 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Fit salát
Přidáno před 20 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno 24. 4. 2024 15:15
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 1 hodinou
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 2 hodinami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 4 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 4 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 5 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 5 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Uzení domácích klobás: Důležité je správné naložení masové směsi a teplota v udírně
Krásně zbarvené plněné papriky - to je lahůdka nejen chutná a lákavá na pohled, ale i plná vitamínů
Jak na uzení masa v domácích podmínkách. Vyžaduje to udírnu s teploměrem a dodržení několika zásad, aby výsledek byl perfektní
Další recepty
Tématické fráze: paprikové klobásy paprikova klobasa recept domácí klobásy recept papriková klobása domácí klobásy paprikové klobásy recept recept na domácí klobásy recept na paprikové klobásy recepty na domaci klobasy papriková klobása recepty příprava střev na klobásy klobásy recept domaci klobasy recepty recept paprikové klobasy klobásy recepty domaci klobasa recepty domácí klobásy klobásová střeva recept na klobásy domácí klobásy top recepty
Suroviny: pepř černý, kmín celý, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, česnek, voda, střeva vepřová
Paprikové domácí klobásy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k03v
3 názory